همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
متوسط سرانه مصرف ماهی در استان مرکزی 5 کیلوگرم است
سرپرست شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی متوسط سرانه مصرف ماهی در استان را 5 کیلو و 800 گرم عنوان کرد
اکبری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: در حال حاضر میزان مصرف ماهی در استان در مقایسه با کشور بسیار پایین است که باید برای افزایش مصرف آبزیان فرهنگسازی شود.
وی تصریح کرد: میانگین مصرف ماهی در کشور 9 کیلوگرم است که استان مرکزی فاصله بسیاری با میانگین کشور دارد.
سرپرست شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه اراک با متوسط سرانه هفت کیلو و 700 گرم و خنداب با پنج کیلو و 100 گرم به ترتیب بیشترین و کمترین میزان مصرف آبزیان را در استان به خود اختصاص دادهاند، بیان کرد: ماهی نقش مهمی در تغذیه و سلامت انسان دارد و افزایش میزان مصرف سرانه آبزیان در استان نیازمند فرهنگسازی و برنامهریزی است.
اکبری با تاکید بر اینکه گوشت ماهی ارزش غذایی بسیاری بالایی دارد، بیان داشت: با توجه به ارزش غذایی بسیار بالای ماهی این ماده غذایی باید در سبد غذایی خانوارها به عنوان یک غذای مفید و مؤثر در سلامتی گنجانده شود.
وی ادامه داد: افزایش میزان مصرف آبزیان در جامعه نیازمند فرهنگسازی و تبیین نقش و اهمیت آن در جامعه است که باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.
سرپرست شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه تا پایان برنامه متوسط سرانه مصرف ماهی در استان افزایش خواهد یافت، اظهار داشت: با ورود ماهی به سبد غذایی مردم سلامتی جامعه تضمین میشود که باید از طریق رسانهها در زمینه افزایش مصرف ماهی فرهنگسازی شده و الگوی مصرف و تغذیه در سطح جامعه تغییر یابد.
وی افزایش تولید آبزیان پرورشی، برگزاری کلاسهای آموزشی، فرهنگ سازی مصرف و برپایی جشنوارههای طبخ و نمایشگاههای عرضه آبزیان را از جمله اقدامات امور شیلات در افزایش سرانه مصرف ماهی در استان بیان کرد