همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
واحد مرکزی خبر:معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از امکان پرورش دو گونه در معرض خطر دریایی در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ،
عبدالرضا کرباسی با اشاره به اولویتهای کاری معاونت محیط زیست دریایی افزود: تدوین استاندارها، راهنماها و دستورالعملهای زیست محیطی که تاکنون مغفول مانده و اجرایی نشده در برنامههای کاری محیط زیست دریایی از اولویتهای اول و مهم است.
وی گفت: خوشبختانه در سال جاری استانداردهای تخلیه فاضلابهای صنعتی، خانگی و کشاورزی برای خلیجفارس و دریای خزر تدوین شده است که بزودی مراحل قانونی را برای ابلاغ رسمی طی خواهد کرد.
معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست گفت: ساماندهی موتورهای دو زمانه شناورها که سوخت زیادی مصرف میکردند و آلودگی نیز ایجاد میکردند، در دستور کار
است و ورود این موتورها به کشور ممنوع می شود.
کرباسی ادامه داد: پس از توقف ورود این موتورها به کشور از موتورهای چهارزمانه استفاده خواهد شد و از طرفی نیز دستورالعمل خارج سازی شناورهای مغروق و اوراق آنها، تخلیه آب توازن و بسیاری از راهنماها و دستورات در دست تهیه است که امسال عملی خواهند شد.
این مقام مسئول با بیان این که تدوین این نوع دستورالعمل ها برای سال های آینده نیز ادامه خواهند یافت، تصریح کرد: از سال آینده برنامههای حفاظتی در حوزه گونه ها دریایی را تشدید خواهیم کرد.
وی به حفاظت از لاک پشتها اشاره کرد و اظهار داشت: قاچاق بیرویه تخم لاکپشتها به کشورهای همسایه، فروش به صورت محلی، شکار طبیعی و عوامل دیگر موجب شده است لاکپشتهای گونه عقابی در قشم، هنگام و سایر جزایر در خطر انقراض قرار گیرند.
کرباسی با بیان اینکه به همین دلیل برنامههای حفاظتی باید به دو دسته تقسیم شود ، اضافه کرد: حفاظت مستقیم برای حفظ این نوع گونهها از انقراض و امکانسنجی پرورش این نوع لاکپشت در یک محیط بسته که بتواند مورد استفاده اقتصادی افراد بومی قرار بگیرد.
کرباسی با بیان اینکه برنامهای مشابه برنامه پرورش لاک پشت پوزه عقابی و فک خزری داریم، افزود: مردم و جوامع محلی باید در این موضوع ها به ما کمک کنند تا بتوان زودتر و بهتر به اهداف دست یافت