همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیس اداره بهبود تولیدات شیلات آذربایجان غربی گفت: باید سرمایهگذاران و فعالان بخش خصوصی به حوزه شیلات آذربایجان غربی وارد شوند ولی باید مورد حمایت قرار گیرند
سلیمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه، اظهار داشت: باید ماهی و سایر جانداران آبزی در محیط استانداردی پرورش و سپس عرضه شوند بر این اساس باید داخل مناطق شهری با مشارکت بخش خصوصی سرمایهگذاری صورت بگیرد تا محیط مناسب با ویژگی قابل شستشو، دارای سیستم دفع و .. احداث شود.
وی با بیان اینکه مصرف سرانه ماهی در کشور 9 کیلوگرم است، افزود: در آذربایجان غربی نیز برای رسیدن به این میانگین باید تلاش شود به طوری که استانهایی وجود دارند که منابع آبی ندارند ولی چون بازار ایجاد کردهاند مصرف سرانه آنها بالا است بنابراین میطلبد در این خطه نیز شیلات مورد حمایت قرار بگیرد.
رئیس اداره بهبود تولیدات شیلات آذربایجان غربی با اشاره به ایجاد بازار عرضه شیلات در ارس شمالی خاطر نشان کرد: در سال 1385 در زمینی به مساحت 2 هزار و 53 مترمربع بازاری احداث شد که مبلغی به میزان 120 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی هزینه شده است.
سلیمی به بازار سد حسنلو اشاره کرد و گفت: این بازار در زمینی به مساحت 102 مترمربع ایجاد شده و به میزان 30 میلیون تومان نیز برای آن هزینه شده است.
وی به بازار عرضه شیلات واقع در مهاباد اشاره کرد و با بیان اینکه این بازار غرفههای فروش و شستشو را شامل میشود، ادامه داد: این بازار 5 غرفه فروش و غرفه پاک کردن نیز دارد که در مجموع زیربنای آن 419 مترمربع است و به میزان 231 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک و دارایی هزینه شده است.
رئیس اداره بهبود تولیدات شیلات به راهاندازی بازار عرضه آبزیان در ارومیه اشاره کرد و اظهار داشت: در زمینی به مساحت 1 هزار مترمربع که توسط شهرداری تامین شده این بازار ساخته شد به طوری که 10 غرفه داشته و 360 مترمربع زیربنا دارد و اعتباری به میزان 1 هزار و 320 میلیون ریال از محل تملک و دارایی هزینه شده است