همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
معاون وزیر جهاد کشاوزی گفت: در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی، امسال مدیریت 32 بندر صیادی و اسکله به بخش خصوصی واگذار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی غلامرضا رازقی افزود: این در حالیست که سال گذشته 28 بندر صیادی به بخش خصوصی واگذار شده بود و این امر در رونق بخشی فعالیت های صیادی و معیشت صیادان تاثیر بسزایی داشته است.
وی اظهارکرد: اجرای اصل 44 قانون اساسی یکی از سیاست های سازمان شیلات ایران بوده است و در این راستا بنادر در اختیار بهره برداران (صیادان) در قالب اتحادیه ها و تعاونی ها قرار می گیرد.
رییس سازمان شیلات با بیان اینکه امسال 32 بندر صیادی به بخش خصوصی واگذار شده است، تصریح کرد: سیاست سازمان شیلات ایران واگذاری فعالیت های مدیریتی بنادر صیادی و اسکله ها به اتحادیه ها و تعاونی های صیادی است.
رازقی به صید و صیادی در آبهای دور اشاره کرد و گفت: هم اکنون با بکارگیری سیستم جی پی اس و کنترل از راه دور، تردد شناورهای بزرگ از مبداء به مقصد تا زمان بازگشت و میزان برداشت محصول به صورت دقیق از طریق سازمان شیلات ایران ردیابی و کنترل می شود.
وی تاکید کرد: این کنترل موجب می شود تا به طور قطع محصولات این شناورها در اختیار بنادر صیادی قرار گیرد