همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری نقش مهمی در توسعه اقتصاد شیلاتی دارد
بهمنی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: قاچاق و صید بی رویه، آلودگی آب دریا ورود انواع فاضلاب ها و آلاینده موجب شده تا نسل ماهیان خاویاری در بزرگترین دریاچه جهان در معرض خطر جدی قرار گیرد.
وی اظهار داشت: ماهیان خاویاری هم به لحاظ قدمت و هم از نظر قیمت نسبت به سایر گونه های آبزی دارای ارزش و اهمیت بیشتری هستند بنابراین باید در حفظ این منابع دریایی تلاش بیشتری صورت گیرد.
رئیس موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر گفت: ذخایر آبزیان از مواهب الهی بوده و در اشتغال و تامین معاش مردم نقش بسیار زیادی دارد و برای حفظ این ذخایر باید مدیریت و برنامه ریزی شود.
وی در ادامه با بیان اینکه تاس ماهیان از حیث اقتصادی یکی از ارزشمندترین ماهیان دریای خزر هستند، افزود: بالا بودن قیمت خاویار در دنیا و مرغوبیت خاویار ایران دو مولفه مهمی که ضرورت سرمایه گذاری و توجه به این محصول صادراتی را مشخص می کند.
بهمنی اظهارداشت: هم اکنون صید بیرویه، تخریب محیط زیست آبزیان، احداث سدها در مسیر مهاجرت ماهیان، برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه، ورود انواع آلودگی های نفتی و صنعتی باعث کاهش ذخایر آبزیان شده است.
وی همچنین با اعلام اینکه در حال حاضر کشورهای زیادی با روش های متفاوت و اهداف مختلفی به بازسازی ذخایر گونه های با ارزش اقتصادی می پردازند، افزود: اقدامات انجام گرفته برای تکثیر ماهیان خاویاری در ایران نقش به سزایی در حفظ و افزایش این ذخایر داشته است.
رئیس موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر با اشاره به اینکه خاویار یكی از سرمایه های گرانبهای دریای خزر است، یادآور شد: از 27 گونه ماهی خاویاری آب های نیمكره شمالی شش گونه در دریای خزر و حوضه های آبی منتهی به آن زیست می كنند