همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ایسنا، ایوب سلیمانی، کارشناس ارشد رشته شیلات گرایش بوم شناسی آبزیان شیلاتی از دانشگاه هرمزگان در این خصوص اظهار کرد: موضوع بررسی بوم شناسی انگلهای خارجی و دستگاه گوارش دو گونه ماهی گل خورک (Periophthalmus waltoni and Boleophthalmus dussumieri) در آبهای ساحلی بندرعباس و خمیر از استان هرمزگان طی تحقیقات گسترده، جداسازی و شناسایی انگل جدید آکانتوسفال (Quadrigyrus persicus) برای اولین بار در سطح جهان انجام شد.
وی افزود: در این تحقیق، انگل آکانتوسفال از روده ماهی گل خورک (Boleophthalmus dussumieri) جدا شد و بعد از شناسایی اولیه در دانشگاه هرمزگان به موزه انگل شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران منتقل شد.
سلیمانی تصریح کرد: این انگل جدا شده متعلق به رده آکانتوسفالها، خانواده کوادریژریده، زیر خانواده کوادریژیرینه و جنس کوادریژیروس است و جنس کوادریژیروس برای اولین بار از آبهای ایران جدا شده و خانواده کوادریژریده برای نخستین بار از ماهیان گل خورک جدا شد و گزارشی از آلودگی ماهیان گل خورک به این خانواده انگلی در دیگر نقاط جهان وجود ندارد.
وی افزود: نتیجه بررسیها نشان داد انگل جدا شده، گونه جدید انگلی است که برای اولین بار در جهان جداسازی و شناسایی شده و در نهایت به افتخار نام خلیج فارس با نام علمی «Quadrigyrus persicus» در موزه انگل شناسی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران ثبت شد