همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
(ایسنا) - منطقه یزد، افزود: پرورش ماهیان زینتی و اکواریومی در استان یزد به دلیل کم هزینه بودن و درآمد مناسب نه تنها در قالب 10 کارگاه بزرگ و کوچک، بلکه در قالب مشاغل خانگی مورد توجه مردان و حتی بانوان یزدی قرار گرفته و استان یزد میتواند به عنوان یکی از قطبهای تولید این گونه از ماهیان مطرح باشد.
وی همچنین از فعالیت قریب به 55 واحد مرکز فروش ماهیان اکواریومی در استان خبر داد.
مدیر امور شیلات و آبزیان استان در ادامه به تولید بیش از 40 گونه ماهی زینتی در استان از جمله گوپی، مولی، سوارتل، آنجل، اسکار، فایتر، گلدفیش، گورامی و ... اشاره کرد و گفت: با تدابیر اندیشیده شده و تلاش پرورشدهندگان استان، هر ساله تعدادی گونهی جدید به ماهیان زینتی در حال پرورش استان اضافه میشود.
وی از حمایت و مساعدت مدیریت شیلات استان برای توسعه و ترویج این صنعت سخن گفت و افزود: صدور مجوزهای لازم، برگزاری دورههای آموزشی، ارائه تسهیلات مالی علاوه بر تسهیلاتی که در قالب مشاغل خانگی قابل پرداخت است و همکاری برای واردات ماهیان مولد و رفع مشکلات صنفی فعالان این بخش از جمله اقدامات و برنامههای مدیریت شیلات در همین راستاست.
وی ابراز امیدواری کرد؛ با تأمین اعتبارات لازم، امسال نیز همانند سالهای گذشته ماهیان زینتی تولیدی استان به دیگر استانهای کشور صادر شود.
مبینی با اشاره به تأثیر پرورش ماهیان زینتی در خانه برای سلامت خانوادهها و پیشگیری و درمان بیماریهای روحی و روانی، خاطرنشان کرد: امیدواریم با توسعهی این صنعت در استان شاهد ایجاد مجتمع پرورشی ماهیان زینتی با توجه به مزایای این قبیل مجتمعها باشیم