استفاده از ظرفیت‌های بخش گردشگری آبزیان در کرج پیگیری شود

چهار‌شنبه ۶ دی ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۱۶ بازدید
استفاده از ظرفیت‌های بخش گردشگری آبزیان در کرج پیگیری شود

استاندار البرز گفت: مراکز توزیع زنده آبزیان سبب رونق گردشگری می‌شود و باید فضا برای توسعه گردشگری و تفریحی این مجموعه‌ها تقویت شود

محمدعلی نجفی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که پیش از ظهر امروز در مجموعه پرورش و تکثیر کاسپین البرز برگزار شد، اظهار داشت: استان البرز با 10 مرکز در بخش‌های مختلف کشاورزی و وجود نخستین دانشگاه کشاورزی نقش بسیار پررنگی در توسعه فضای کشاورزی و تولیدات آبزیان در کشور دارد و این پروژه نیز سبب باروی محصولات آبزی می‌شود.

استاندار البرز با بیان اینکه کرج فرهنگ و پیشنه غنی دارد و نباید متوسط مصرف آبزیان آن از کشورهای اروپایی و منطقه کمتر باشد، افزود: مشکلاتی در بخش پروتئین وجود داشت و بخش‌هایی از استان البرز و کرج نیز در معرض آنفولانزای مرغی است که تلفات سنگینی نیز متاسفانه در این بخش و برای مرغ‌های مادر تخمگذار بود که صدمات به مردم وارد کرد که تمهیداتی از سوی دولت برای این رفع مشکل انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه باید به بیمه محصولات آبزیان در راستای افزایش تولیدات آن کمک بیشتری شود، اضافه کرد: باید در مراکز شهری امکانات تبلیغی برای ترویج مراکز آبزیان بیشتر و تقویت شود و استفاده از بخش گردشگری آبزیان برای کرج بسیار مهم است و نمایشگاه‌هایی برای طبخ غذا و محصولات آبزیان نیز اهمیت دارد.

نجفی بیان داشت: مراکز توزیع زنده آبزیان سبب رونق گردشگری می‌شود و باید فضا برای توسعه گردشگری و تفریحی این مجموعه‌ها تقویت شود

منبع : تسنیم

دیدگاه خود را بیان کنید