همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شب عید نزدیک است و کسب و کار راسته ماهیفروشان در بازار نیز کمکم بهخاطر سنت خوردن سبزیپلو با ماهی شب عید هم که شده رونق مییابد.
در این میان هنگام خرید شاید برچسب قیمتها چشمتان را حسابی گرد کند چراکه قیمت برخی از انواع ماهی بهویژه ماهیهای شمال نسبت به چندی پیش تفاوت محسوسی پیدا کردهاست؛ اگرچه با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال زمان صید ماهیانی مثل ماهی سفید فرا میرسد و طبق افزایش عرضه، قیمتها باید کاهش پیدا کند اما عوامل دیگری باعث شده تا نهتنها این قیمت کاسته نشود بلکه روزبهروز افزایش یابد. یکی از شهروندان گیلانی در این خصوص به خبرنگار ما گفت: طیماه گذشته قیمت برخی از انواع ماهی یکباره نزدیک به 5/2 برابر رشد کرده است. وی افزود: گاهی ماهی به مقدار کافی به بازار عرضه نمیشود. مهدی عوضپور شهروند شهر رشت نیز گفت: یکی از مهمترین مراکز خرید ماهی به شهرستان شفت انتقال یافت و از آن پس کمکم/ قیمت ماهی بهخصوص ماهی سفید گران شد.
وی ادامه داد: عراقیها یکی از مشتریان پر و پا قرص این مرکز بهحساب میآیند. آنها ماهیها را پس از چوب زدن یکجا خریداری کرده و با خودروی خود که یخچال هم ندارد به عراق یا شهرهای مرزی میبرند و بهفروش میرسانند. وی اضافه کرد: همین موضوع باعث شده از یکطرف گاهی ماهی به مقدار کافی بهدست بازاریان رشت نرسد و از سوی دیگر نیز قیمت ماهی بهخاطر پیدا شدن مشتری خارجی گران شود. به گفته این شهروند، یکماهی سفید درشت در بازار رشت بالای 43هزار تومان قمیت دارد. کارشناس بازار اداره کل شیلات استان گیلان نیز در رابطه با افزایش قیمت ماهی شمال به خبرنگار ما گفت: یکی از دلایل مهم افزایش قیمت ماهی طی دوماه اخیر به بالا رفتن هزینه حملونقل این فراورده گوشتی به سایر شهرها برمیگردد. عابدین مرادخانی اظهار کرد: وقتی هزینههای معیشتی صیادان و عرضهکنندگان افزایش مییابد، بالطبع قیمت ماهی نیز باید افزایش یابد. وی در رابطه با خریداری شدن ماهی توسط دلالان عراقی گفت: ماهیهایی که این افراد میخرند و به کشورشان میبرند بیشتر از نوع کپور است. مرادخانی با اشاره به نقش صادرات در رونق تولید و اعلام اینکه برخی از پرورشدهندگان ماهی بهخاطر ضرر قصد دارند استخرهای خود را تغییر کاربری دهند، بیان کرد: این درحالی است که صادرات ماهی میتواند به آنها در جهت رشد تولید داخلی کمک کند؛ البته نظارت نباید فراموش شود