همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رنجبرضرابی در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار داشت: در حال حاضر بیش از یک هزار و 500 مورد از انواع تاسیسات آبی در استان وجود دارد که میتواند در پرورش ماهی مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در صورت تأمین اعتبارات و مشارکت بهرهبرداران با استفاده از این توانمندی میتوان تولیدات 10 هزار تن محصول را در سال برای شیلات استان متصور بود افزود: در راستای افزایش تولید و بهرهوری، توسعه عمودی مزارع با هدف کاهش هزینههای تأسیسات انجام شده که تولید در هر متر مربع را از 10 کیلو به 27 کیلو رسانده است.
رئیس جهاد کشاورزی همدان فعالیتهای مدیریت شیلات در سال جاری را برشمرد و خاطرنشان کرد: تولید بیش از 4 هزار و 600 تن انواع ماهیان گرم آبی و سردآبی، تولید بیش از 2 میلیون و 200 هزار قطعه انواع ماهیان زینتی در 27 واحد کارگاهی خانگی و مزرعه، تولید 24 میلیون قطعه بچه ماهی، تولید 82 میلیون قطعه تخم چشم زرده قزلآلا، رهاسازی 8 میلیون قطعه بچه ماهی قزلآلا و 500 هزار قطعه انواع بچه ماهی گرمآبی در واحدهای آبزیپروری، صدور 34 فقره موافقت اصولی، صدور 25 فقره پروانه تأسیس و 12 فقره پروانه بهرهبرداری بخشی از فعالیتهای مدیریت شیلات بوده است.
وی به اقدامات انجام شده در توسعه شیلات اشاره کرد و افزود: مکانیزه کردن مزارع با استفاده از تجهیزات هوادهی، فیلترهای تسویه، پمپهای برگشت، ژنراتور برق، جاروبرقی، درام فیلتر و برجهای هوادهی از جمله اقداماتی بوده که در توسعه شیلات استان نقش داشته است.
وی در پایان به برخی نوآوریها در صنعت آبزیپروری استانی اشاره کرده و گفت: نصب آبگرمکن خورشیدی برای استفاده از انرژی طبیعی و کاهش مصرف حاملهای انرژی و هزینه تولید و تولید برق در واحدهای پرورش ماهی از طریق توربینهای برق آبی برای نخستین بار در کشور در استان همدان انجام شده است