همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
آئین جمشید در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از بوشهر، با بیان اینکه استان بوشهر قطب تولید میگوی پرورشی در کشور است اظهار کرد: بیش از 60 درصد میگوی کشور در استان بوشهر تولید می شود.
وی تصریح کرد: امسال پرورش دهندگان میگو در استان بوشهر تا پایان فصل برداشت بیش از 10 هزار تن میگو برداشت میکنند که بیسابقه بوده است.
رئیس پژوهشکده میگو از تولید غذای گیاهی برای میگوهای پرورشی خبرداد و گفت: پژوهشگران این پژوهشکده برای تغذیه آسان و کم هزینه به غذای جدیدی برای تغذیه میگوی پرورشی دست یافتند.
وی پروتئین این غذا را 42 درصد بیش تر از غذاهایی کارخانهای دانست و گفت: کاهش 30 درصدی هزینه در کنار افزایش تولید و بهرهوری از مزایای غذای گیاهی میگوی پرورشی است.
آئین جمشیدبا بیان اینکه این غذا را کارشناسان این پژوهشکده تولید و در ایستگاه تحقیقاتی حله آن را آزمایش کردهاند افزود: با جایگزین کردن غذای گیاهی، تولید میگوی پرورشی بیش از چهار برابر میشود بهطوریکه از هر هکتار به جای سه تن 14 تن میگو میتوان برداشت کرد.
وی گفت باتوجه به ظرفیت تولید 10هزار تنی میگوی پرورشی در سال در استان بوشهر با جایگزین کردن غذای جدید میتوان هزینه قیمت تمام شده میگو را 12 تا 18 میلیارد تومان برای پرورش دهندگان میگو در استان بوشهرکاهش داد