اراضی پرورش میگو در استان بوشهر ۲ برابر می‌شود

جمعه ۲۳ آبان ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۸۵ بازدید

اراضی پرورش میگو در استان بوشهر ۲ برابر می‌شود
استاندار بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت‌های استان بوشهر در سواحل این استان برای پرورش آبزیان به ویژه میگو اراضی پرورشی آبزیان به ۲ برابر افزایش می‌یابد.
مصطفی سالاری که به اتفاق مدیران دستگاههای اجرایی استان بوشهربرای بررسی وضعیت اراضی ساحلی شهرستانهای شمالی استان بوشهر به گناوه و دیلم سفر کرد با بیان اینکه استان بوشهرظرفیت بالقوه‌ای برای پرورش آبزیان دارد اظهار کرد: اکنون بیش از 60 هزار هکتار اراضی ساحلی استان بوشهر که استفاده کشاورزی ندارد برای پرورش آبزیان شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه اکنون 4 هزار و 40 هکتار از اراضی استان بوشهر به پرورش آبزیان اختصاص یافته است تصریح کرد: در این اراضی اکنون عملیات پرورش میگو انجام می‌شود که با توجه به برداشت این آبزی پیش بینی تولید 12هزار تن میگو می‌شود.
استاندار بوشهربا بیان اینکه یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه اقتصادی استان بوشهر استفاده بهینه از اراضی شور برای پرورش آبزیان است بیان کرد: اراضی ساحلی استان بوشهر فرصت مناسبی را برای اجرای طرح‌های مهم پرورش آبزیان فراهم کرده است.

سالاری با بیان اینکه اکنون زمین‌های همجوار دریا برای پرورش آبزیان بررسی می‌شود بیان کرد: اراضی مناطق روحله، بندرریگ، گناوه و دیلم که همجوار دریا هستند برای توسعه پرورش آبزیان بررسی می‌شود که پس ازکار کارشناسی این اراضی به پرورش آبزیان اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه از سرمایه‌گذاران حوزه پرورش آبزیان در استان بوشهر پشتیبانی و حمایت می‌شود افزود: سرمایه گذاران در حوزه پرورش آبزیان زنجیره تولید که شامل ایجاد حوضچه‌های پرورشی، ایجاد صنایع فرآوری، سردخانه را فراهم می‌کنند که پس از ارائه طرح‌های پرورشی و ایجاد صنایع فرآوری، اراضی مورد نظر به آنان واگذار می‌شود.

استاندار بوشهر با بیان اینکه تولید میگو در استان بوشهر به 2 برابر فعلی افزایش می‌یابد گفت: با واگذاری این اراضی، پرورش و تولید میگو به دو برابر افزایش می‌یابد و به طبع آن زمینه اشتغال در این مناطق افزایش چشمگیری می‌یابد.

سالاری از سرمایه گذاران خواست طرح‌های مورد نظر را به حوزه سرمایه گذاری، استانداری و یا شیلات استان بوشهر ارائه دهند.

استاندار بوشهر با اشاره به سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان بوشهر گفت: وزیر جهاد در این سفر مشکلات حوزه آبزی‌پروری، صنایع فرآوری، صنایع تولید غذای میگو و مشکلات نخل‌داران را در استان بوشهر بررسی کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات این حوزه‌ها در نشست‌های تخصصی بررسی می‌شود افزود: تغییر شیوه آبیاری سنتی به نوین در نخیلات یکی از مهم‌ترین راههای تامین آب مورد نیاز اراضی کشاورزی است که امسال روش‌های نوین آبیاری در اراضی نخلستانهای استان بوشهر اجرایی می‌شود
منبع: خبرگزاری تسنیم

دیدگاه خود را بیان کنید