همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهم 5.6 درصدی استان مرکزی در تولیدماهی خاویاری در کشور
اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در استان مرکزی یک واحد با ظرفیت 5.14 تن گوشت ماهیان خاویاری و استحصال یک تن خاویار در ساوه فعال شده است.
وی افزود: در این واحد 15 هزار قطعه فیل ماهی که از انواع برتر ماهیان خاویاری است رهاسازی شده و تا سال 94 امکان استحصال خاویار در این واحد بوجود می آید.
مدیر امور شیلات و آبزیان جهادکشاورزی استان مرکزی اظهار داشت:دوره برداشت ماهیان خاویاری گوشتی چهار سال و استحصال خاویار 9 تا 11 سال است.
اکبری با بیان اینکه از سال 83 یک هزار و 200 قطعه بچه ماهی خاویاری در این مزرعه پرورش رهاسازی شده و از سال 91 مجوز لازم برای تولید خاویاری صادر گردیده خاطرنشان کرد:نیاز کم به آب حساس نبودن در برابر کاهش اکسیژن آب نیاز کمتر به خوراک نسبت به سایر آبزیان از جمله مزایای پرورش خاویار نسبت به سایر آبزیان است.
وی در پایان اضافه کرد :مجوز لازم و ساخت و ساز مزرعه پرورشی با ظرفیت 30 تن در تفرش صادر شده و پیش بینی می شود تا سه ماه آینده 30 هزار بچه ماهی خاویاری در این مزرعه رها سازی شود فیل ماهی تاس ماهی و اوزون برون از جمله گونه های خاویاری است