همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیسی در گفتگو با خبر نگار مهر، با اعلام افزایش 10 درصدی صید ماهیان در شهرستان سیریک طی سال گذشته، اظهار داشت: سال گذشته هزار و 86 صیاد سیریکی، با استفاده از 62 لنج صیادی و 172 فروند قایق صیادی، پنج هزار تن ماهی را صید و به بازار داخلی عرضه کردند.
وی با بیان اینکه ماهیان صید شده از گونه های مهاجر و بومی هستنند، عنوان کرد: این پنج هزار تن ماهی از گونه های شیر ماهی، قبات ماهی، زرده، حلوا سیا، سارم، میش ماهی، هوور و از انواع دیگر که از اقیانوس هند به سمت خلیج فارس و دریای عمان در چرخشند هستند که توسط صیادان سیریکی صید شدند.
رئیس اداره شیلات سیریک ادامه داد: این ماهیان در طول سال در خلیج فارس و دریای عمان صید می شوند که بیشترین صید آنها در فصل بهار در آب های شهرستان های بندر عباس، سیریک، میناب، جاسک و قشم است.
رئیسی افزود: پیش بینی می شود طی امسال با شرایط جوی و بارندگی های مناسب، جاری شدن رودخانه ها و مهاجرت ماهیان به دریای عمان و خلیج فارس میزان صید در شهرستان سیریک به شش هزار تن برسد.
وی اضافه کرد: تعداد 150 نفر از صیادان سیریکی صید ساحلی یا "مشتا" انجام می دهند که با این روش صید سنتی تعداد زیادی از صیادان به اشتغال صیادی مشغول هستند.
رئیس اداره شیلات سیریک با بیان اینکه با تلاش و کوشش و رعایت قوانین و مقررات صیادی شاهد افزایش صید در سیریک بوده ایم، اظهار داشت: ماهی های صید شده به صورت خوراکی به شهرستانهای میناب، بندر عباس و مقداری هم در سیریک به بازار ماهی عرضه و بقیه به کارخانه های پودر ماهی میناب و جاسک فرستاده می شود