همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
واحد مرکزی خبر :ایران به عنوان سومین کشور دارای فناوری انتقال گسترده مرجان ها در جهان به شمار می رود .
رئیس مرکز تحقیقات شیلات آبهای دور چابهار گفت : استفاده از جلبک دریایی به عنوان غذای میگو و انتقال مرجان های واقع در محدوده طرح توسعه بندر شهید بهشتی از طرح های در دست اجرای این مرکز است .
محمودرضا آذینی افزود : با انتقال 28 هزار کلنی مرجان در اندازه ها و انواع مختلف که در سال گذشته به اجرا در آمد ، ایران به عنوان سومین کشور دارای فناوری انتقال گسترده مرجان ها در جهان معرفی شد .
وی یادآور شد : مرکز تحقیقات شیلات آبهای دور چابهار در راستای ارتقاء کیفیت و کمیت تولیدات شیلات در مدت 25 سال فعالیت خود 130 طرح تحقیقاتی را اجرا کرده است .
رئیس مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور چابهار گفت : طرح های مختلف این مرکز در 2 ایستگاه تحقیقاتی گواتر و هامون در جنوب و شمال استان سیستان و بلوچستان و 3 بخش تحقیقاتی مجزا شامل آبزی پروری ، بیولوژی و ارزیابی ذخایر آبزیان اجرا شده است .
محمودرضا آذینی بررسی ذخایر آبزیان تجاری و صنعتی ، بررسی زیست شناسی آبزیان دارای ارزش اقتصادی و بررسی و کاوش کرانه های ساحلی به منظور یافت فرصت های نوین شیلات را از مهمترین اهداف فعالیت این مرکز عنوان کرد