همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ایسنا، اسیدی شدن قطب شمال میتواند سلامت و بقای اکوسیستم آسیبپذیر و شکننده این ناحیه را به شدت تهدید کند.
نمایندگان حاضر در این همایش تاکید کردند: پس از آغاز عصر صنعتی تاکنون، میزان اسیدی شدن اقیانوسها در سراسر جهان 30 درصد افزایش یافته و اکنون آلودگی به بالاترین میزان خود طی 55 میلیون سال گذشته رسیده است.
کارشناسان متذکر شدند که آبهای قطب شمال به دلیل سرد بودن، در برابر این گاز گلخانهای، آسیبپذیرتر هستند چرا که آبهای سرد، اغلب دی اکسید کربن بیشتری جذب کنند. همچنین این اقیانوس با آبهای تازهای که از رودخانههای دیگر به آن سرازیر میشوند و نیز به دلیل ذوب یخها نمیتواند به لحاظ شیمیایی و طبیعی، اثرات اسیدی دی اکسید کربن را مهار کند. علاوه بر این، افزایش ذوب یخها سبب افزایش حجم آب و در نتیجه قدرت جذب بیشتر دی اکسید کربن میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، در ایسلند و دریای «بارنتز» واقع در اقیانوس منجمد شمالی، میزان PH آب طی دهههای اخیر و پس از دهه 1960 میلادی حدود 0.02 درصد کاهش یافته است.
حتی اگر افزایش حجم دی اکسید کربن در جو بطور کامل هم متوقف شود، دهها هزار سال طول میکشد تا اقیانوسها به میزان اسیدیته خود تا پیش از عصر صنعت بازگردند.
برخی از پدیدههای زیستمحیطی آشکاری که در پی اسیدی شدن آب اقیانوسها رخ میدهند عبارتند از تخریب مرجانها، تخریب پوسته آهکی نرمتنان، خرچنگها، عروسهای دریایی و پروانههای آبی که قابلیت آهک سازی آنها را با مشکل مواجه میکند.
برخی از گونههای آبزیان نظیر «ستارهشکننده»ها نیز که بسیار شبیه به ستاره دریایی هستند در آبهای اسیدی در معرض خطر مستقیم قرار میگیرند و در نتیجه صنعت ماهیگیری، جهانگردی و زندگی مردم بومی در این منطقه به مخاطره خواهد افتاد