آغاز تکثير ميگو در قصر شيرين

پنج‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۹۲ بازدید


واحد مرکزی خبر:تکثیر میگو در شهرستان قصر شیرین تنها مرکز تکثیر میگوی آب شیرین کشور آغاز شد.
به دلیل شرایط ویژه آب و هوایی ، شهرستان قصرشیرین تنها مرکز تکثیر پست لارو یا بچه میگو در کشور است.
تکثیر بچه میگوها در قصرشیرین از اواخر اردیبهشت شروع می شود و تا اواسط خرداد ادامه دارد.
رئیس شیلات قصرشیرین گفت: پیش بینی می شود امسال از سایت پروش و تکثیر میگوی آب شیرین قصرشیرین ، حدود 40 تن میگو تولید شود .
پارسال هم 20 تن میگوی آب شیرین در قصرشیرین تولید شد .
کرد رستمی افزود: سالانه یک میلیون قطعه پست لارو از این مرکز تولید می شود که مقداری از آن به استانهای دیگر فرستاده می شود .
میگوهای آب شیرین بومی جنوب شرق آسیا هستند که از هشت سال پیش وارد قصرشیرین شدند.
دمای آب در آنجا 30 درجه سانتی گراد است و این دما در قصرشیرین و در مرکز تکثیر فراهم شده است.
بچه میگوها که بسیار ریز هستند ابتدا در گلخانه ای مخصوص مدتی نگهداری می شوند آنگاه به سالن تکثیر منتقل و در آنجا با روشی کاملا علمی پرورش می یابند ، بعد از 30 روز به استخرهای خاکی منتقل می شوند و در فصل برداشت یعنی آبان صید می شوند.
این میگو از نظر جثه بزرگتر از میگوهای دیگر است و به خاطر مزه شیرین آن مقبولیت بیشتری دارد .
مناطق گرمسیری کرمانشاه مستعد پرورش آبزیان با ارزش هستند .
در شهرستانهای همجوار قصرشیرین یعنی گیلانغرب و سرپل ذهاب هم ماهی خاویاری تولید می شود.
کرمانشاه از نظر تولید ماهیان خاویاری در میان استانهای غیر ساحلی رتبه اول را دارد و از نظر تولید میگوی آب شیرین رتبه اول در سطح کشور را دارد .
قرار است زمینه صادرات این 2 آبزی ارزشمند در آینده نزدیک فراهم شود

دیدگاه خود را بیان کنید