همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۳
۰ نظر
۷۴ بازدید
در جلسه بررسی، اجرا و خاتمه طرحها، خاتمه طرح " فرمولاسیون میکروآلگ و سویههای پروبیوتیک و بررسی پایداری آن برای استفاده در فرمولاسیون غذای ماهی" و " مطالعات، محاسبات و طراحی خطوط تولید غذای آبزیان" در پژوهشکده زیستفناوری به تصویب رسید. |
دکتر میردامادی، عضو هیات علمی پژوهشکده زیستفناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و مجری طرح، اجرای این طرح در ایران را کاملا جدید و قابل اجرا دانست و اظهار داشت: این طرح منتهی به ایجاد دانش فنی تولید میکروآلگهای پروبیوتیک به منظور استفاده در غذای آبزیان خواهد شد. |
همچنین در این جلسه با خاتمه طرح " مطالعات، محاسبات و طراحی خطوط تولید غذای آبزیان" در پژوهشکده زیستفناوری موافقت به عمل آمد.
دکتر سید محمد حیدریان، عضو هیئت علمی پژوهشکده زیستفناوری و استادیار گروه مهندسی شیمی اجرای این طرح را منتج به تدوین و تکمیل محاسبات فنی واحدهای صنعتی خطوط تولید غذای آبزیان دانست |