همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
جمعه ۷ شهریور ۱۳۹۳
۰ نظر
۱۰۰ بازدید
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: ماهیهای چرب در هفته یک بار مصرف شود. | |
محمود صیادبورانی گفت: مصرف ماهیهای چرب در هفته یک بار و ماهیهای دیگر در هفته دو تا 3 بار توصیه میشود. وی ادامه داد: هماکنون عمده ماهیهایی که در بازار استان عرضه میشود شامل قزلآلا، کپور ماهیان(کپور علفخوار، کپور نقرهای، کپورسوگنده، کپورمعمولی) ماهیهای سفید دریای خزر(ماهی کفال دریای خزر، و انواع ماهیهای جنوب (ماهی شیر، قباد، سرخو) است. |
|
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در خصوص ماهی «تیلاپیا» و نحوهی عرضه یآن در استان، افزود: این ماهی که یکی از ماهیهای چرب است در فروشگاههای بزرگ استان عرضه میشود. این ماهی جزو ماهیهای وارداتی بوده که از آسیای جنوبشرقی وارد میشود و پرورش آن مختص به استان نیست.
صیادبورانی خاطرنشان کرد: پرورش این ماهی به صورت آزمایشی در برخی نقاط کشور در حال انجام است که بنابر نتایج به دست آمده و مطالعات مربوط به آن تصمیم به پرورش آن در دیگر نقاط انجام میشود. وی در خصوص ماهی تیلاپیا، ادامه داد: این ماهی بعلت تک جنسی بودن زاد و ولد فراوانی دارد و برای پرورش ماهی مناسب است. مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در خصوص مزیتهای پرورش این ماهی، خاطرنشان کرد: این ماهی در محیط پرورش که کمبود اکسیژن و کمبود سطح آب دارند مقاوم هست و از این لحاظ مشکلی ایجاد نمیکند |