همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس از بوشهر عبدالحسن تنگستانی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه صید میگو از 10 مرداد در استان بوشهر آغاز شده است گفت: 12 هزار صیاد با استفاده از یکهزار و 110شناور صیادی، قایق، لنج و کشتی به صید این آبزی مشغولند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین ذخائر میگوی دریایی مربوط به منطقه مّطاف و بخش ساحلی تنگستان است تصریح کرد: بیش از 17درصد میگوها در عمق 10تا 20 متر و بیش از 78 درصد نیز در عمق بالای 20 متر پراکنده هستند که براساس برآوردهای انجام شده پیش بینی میشود صید میگو امسال افزایش داشته باشد.
معاون صید و بنادر ماهیگیری استان بوشهر پیشبینی کرد امسال صیادان بوشهری بیش از سال گذشته میگو صید کنند.
تنگستانی با اشاره به اینکه در هفت روز گذشته صیادان 40 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال میگو صید کردهاند تصریح کرد: صیادان در مدت هفت روز اول صید یکهزار و 80 تن میگو صید کردهاند که نسبت به صید 600 تنی سال گذشته در این مدت، 40 درصد افزایش دارد.
وی همچنین از صید یکهزار و 300 تنی ماهیان یال اسبی در آبهای دیر خبر داد و گفت: 200 صیاد دیری با 10 فروند شناور تاکنون یکهزار و 300 تن ماهی یال اسبی صید کردهاند که نسبت به پارسال کاهش دارد.
معاون شیلات استان بوشهر افزود: ماهی یال اسبی فلس ندارد و به علت اینکه مصرف داخلی ندارد، به منظور استفاده صنعتی و خوراکی به چین، کره و ژاپن صادر میشود.
ذخایر ماهی یال اسبی یکی از مهمترین منابع پروتئین دریایی هستند که در تمام آبهای گرمسیری و نیمهگرمسیری جهان پراکنش دارند و خلیج فارس و دریای عمان هم از این قاعده مستثنی نیست