همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
برداشت لایهای ماهیان گرمابی در مازندران
خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران، ولیالله محمدزاده گفت: ارتقای بهرهوری مبتنی بر اصول فنی و کارشناسی یکی از مهمترین ارکان تولید پایدار و متوازن آبزیپروری با رویکرد اقتصادی است.
وی با اشاره به ریزش لایهای بچه ماهی در آببندانها و مزارع پرورش ماهیان گرمابی توسط پرورشدهندگان ماهیان گرمابی مازندران در سال جاری اظهار داشت: این اقدام فرصتی فراهم کرده تا بتوان در طول دوره پرورش نسبت به برداشت لایهای ماهی اقدام کرد.
وی با بیان اینکه تا نیمه مرداد ماه سالجاری 2 هزار و 670 تن انواع ماهیان گرمابی به ارزش ریالی 200 میلیارد ریال به صورت لایهای برداشت و به بازار مصرف عرضه شد، خاطر نشان کرد: بیشترین صید لایهای از شهرستان ساری به میزان یکهزار و 160 تن و بقیه از شهرستانهای قائمشهر، بابل، آمل، بابلسر و بهشهر بوده است.
معاون آبزیپروری شیلات مازندران افزود: در برداشت لایهای بخشی از ماهیانی که دارای وزن بیشتر و از بازارپسندی لازم برخوردارند صید و به بازار عرضه میشوند پس محیط پرورش برای سایر ماهیان موجود در مزرعه مناسبتر میشود.
محمدزاده ادامه داد: پیشبینی میشود 20 درصد از تولید کپورماهیان در آببندانها از محل برداشت صید لایهای محقق شود.
وی استفاده بهینه از منابع و ظرفیتهای آبزیپروری در قالب افزایش تولید در واحد سطح و ارتقای رقم تولید نهایی در واحد سطح را یکی از مهمترین مزایای برداشت لایهای ماهیان گرمابی دانست.
وی افزود: کنترل تلفات تابستانه ماهیان با کاهش تراکم و تقلیل بیومس موجود و مهار عوامل محیطی ایجاد بیماری، عرضه ماهی در طول سال به بازار مصرف و ترویج فرهنگ آبزیپروری به منظور افزایش سرانه مصرف آبزیان، ارتقای کیفی محصول تولیدی به دلیل ارتقای بهبود مدیریت تولید در برداشت لایهای و افزایش درآمد اقتصادی ناشی از افزایش تولید در واحد سطح که منجر به پایداری تولید آبزیان پرورشی میشود از دیگر مزایای برداشت لایهای ماهیان گرمابی است