برداشت لایه‌ای ماهیان گرمابی در مازندران

دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۷۳ بازدید

برداشت لایه‌ای ماهیان گرمابی در مازندران
خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران، ولی‌الله محمدزاده گفت: ارتقای بهره‌وری مبتنی بر اصول فنی و کارشناسی یکی از مهم‌ترین ارکان تولید پایدار و متوازن آبزی‌پروری با رویکرد اقتصادی است.
وی با اشاره به ریزش لایه‌ای بچه ماهی در آب‌بندان‌ها و مزارع پرورش ماهیان گرمابی توسط پرورش‌دهندگان ماهیان گرمابی مازندران در سال جاری اظهار داشت: این اقدام فرصتی فراهم کرده تا بتوان در طول دوره پرورش نسبت به برداشت لایه‌ای ماهی اقدام کرد.
وی با بیان اینکه تا نیمه مرداد ماه سال‌جاری 2 هزار و 670 تن انواع ماهیان گرمابی به ارزش ریالی 200 میلیارد ریال به صورت لایه‌ای برداشت و به بازار مصرف عرضه شد، خاطر نشان کرد: بیشترین صید لایه‌ای از شهرستان ساری به میزان یک‌هزار و 160 تن و بقیه از شهرستان‌های قائمشهر، بابل، آمل، بابلسر و بهشهر بوده است.
معاون آبزی‌پروری شیلات مازندران افزود: در برداشت لایه‌ای بخشی از ماهیانی که دارای وزن بیشتر و از بازارپسندی لازم برخوردارند صید و به بازار عرضه می‌شوند پس محیط پرورش برای سایر ماهیان موجود در مزرعه مناسب‌تر می‌شود.
محمدزاده ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود 20 درصد از تولید کپورماهیان در آب‌بندان‌ها از محل برداشت صید لایه‌ای محقق شود.
وی استفاده بهینه از منابع و ظرفیت‌های آبزی‌پروری در قالب افزایش تولید در واحد سطح و ارتقای رقم تولید نهایی در واحد سطح را یکی از مهم‌ترین مزایای برداشت لایه‌ای ماهیان گرمابی دانست.
وی افزود: کنترل تلفات تابستانه ماهیان با کاهش تراکم و تقلیل بیومس موجود و مهار عوامل محیطی ایجاد بیماری، عرضه ماهی در طول سال به بازار مصرف و ترویج فرهنگ آبزی‌پروری به منظور افزایش سرانه مصرف آبزیان، ارتقای کیفی محصول تولیدی به دلیل ارتقای بهبود مدیریت تولید در برداشت لایه‌ای و افزایش درآمد اقتصادی ناشی از افزایش تولید در واحد سطح که منجر به پایداری تولید آبزیان پرورشی می‌شود از دیگر مزایای برداشت لایه‌ای ماهیان گرمابی است

دیدگاه خود را بیان کنید