همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مقصودی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شهرستان میناب در حال حاضر داری 184 فروند شناور کلاس قایق و 92 فروند شناور کلاس لنج صیادی است، عنوان کرد: در این شهرستان هزار و 818 نفر در بخش صیادی مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: باتوجه به محدودیت صیدگاه در این شهرستان و همچنین ذخایر آبزیان، صیادان تحت پوشش شهرستان میناب به آبهای حوزه استحفاظی دیگر شهرستانها نظیر سیریک، جاسک و قشم برای صیادی عزیمت میکنند.
سرپرست معاونت صید اداره کل شیلات هرمزگان ادامه داد: در حال حاضر با توجه به محدودیت صیدگاه و ذخایر آبزیان امکان افزایش شناور صیادی در شهرستان میناب وجود ندارد چرا که بی شک افزایش شناورهای صیادی لطمات بزرگی به ذخایر آبزیان وارد می سازد.
مقصودی تصریح کرد: میتوان برای رفع بیکاری ساحل نشینان این شهرستان باتوجه به ظرفیت بالای این شهرستان در تکثیر و پرورش آبزیان، بخشی از جوانان منطقه را به این سمت سوق داد تا نه تنها از لطمهزنی به ذخایر آبزیان جلوگیری شود بلکه علاوه بر اشتغالزایی پرسود در افزایش و بهبود وضیعت ذخایر آبزیان موثر واقع شد.
مقصودی در پایان خاطرنشان کرد: البته با توجه به وجود ذخایر مناسب فانوس ماهیان چنانچه در صیادان این شهرستان توانایی تهیه و تامین شناورهای صیادی مناسب جهت صید این گونه از ماهی صورت بگیرد شیلات هرمزگان نیز مساعدت های لازم جهت صدور مجوز را انجام میدهد