طرح رهگيري محصولات پروتئيني در ميادين ميوه و تره بار

چهار‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۸۲ بازدید


واحد مرکزی خبر:مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران گفت: طرح رهگیری محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ و شیلات در میادین میوه و تره بار در حال اجراست.
حسین صفایی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر با اشاره به طرح ارتقاء ایمنی محصولات غذایی در سازمان میادین میوه و تره بار افزود: با اجرای این طرح، محصولات پروتئینی و شیلات از هنگام ورود به بارانداز مرکزی در میدان میوه و تره بار پیروزی، تحت نظارت کارشناسان بهداشت قرار می گیرد و بعد از پلمپ به سمت بازارهای توزیع کننده که تعدادشان 42 غرفه در میادین میوه و تره بار است ارسال می شود.
وی گفت: برای انتقال این محصولات، شبکه حمل و نقل ویژه ای به صورت کاملا بهداشتی در نظر گرفته شده است که در هنگام حرکت تا تخلیه آن با سیستم جی پی اس کنترل می شود.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار افزود: تاکنون، 50 درصد مواد پروتئینی و شیلات عرضه شده در میادین، تحت نظارت شبکه رهگیری محصولات قرار گرفته اند و به مرور تمامی این محصولات تحت نظارت قرار می گیرند.
صفایی گفت: این طرح حدود 6 ماه است که با همکاری اتحادیه نظارت بر تعاونیهای کشاورزی در حال اجراست

دیدگاه خود را بیان کنید