همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مانور مبارزه با آلودگی نفتی در بندر امیرآباد برگزار شد
خبرگزاری فارس از شهرستان بهشهر، مانور مشترک مقابله با آلودگی دریایی با اهداف مشخص و با همکاری ارگانهای محلی در حوضچه داخلی بندرامیرآباد صبح امروز برگزار شد.
به گفته سید حسین یونسی معاون دریایی و بندری منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، این مانور با هدف آزمون طرح محلی آمادگی، مقابله و همکاری در برابرآلودگی دریایی، ارزیابی هماهنگی و همکاری نیروهای درگیر در عملیات، فراگیری روشهای کنترل بحران در زمان وقوع حوادث دریایی، ارتقای سطح مهارت تیمی گروههای درگیر در این عملیات، استفاده بهینه از همه تواناییها و امکانات محلی برای کنترل سوانح دریایی همچنین بهبود سیستم گزارشدهی و ارتباطات در عملیات، خودارزیابی و تعیین نقاط قوت و ضعف سیستمهای درگیر در حادثه و ارزیابی عملکرد فرمانده عملیات در حوادث واقعی، به وقوع پیوست.
وی در ادامه بر ارتقای سطح همکاری و هماهنگی سایر دستگاههای ذیربط تاکید کرد و از حضور ارگانهایی چون اداره بندر و دریانوردی نکا ،شرکت پایانه نفتی شمال، کشتی سازی صدرا، نفت خزر، حفاری شمال، نیروگاه شهید سلیمی نکا، پایگاه دریابانی امیرآباد، اداره شیلات بندرامیرآباد، یگان حفاظت منابع آبزیان و اداره محیط زیست شهرستان بهشهر در برگزاری این مانور قدردانی کرد.
درباره جزئیات مانور برگزار شده، مسئول مقابله با آلودگی نفتی بندر امیرآباد در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری فارس مبنی بر هدف یا اهداف فرضی مانور، تصریح کرد: هدف فرضی، لایروبی خزر بود که موقع سوختگیری، لوله انتقال نفت از تانکر به لایروب پاره شد، حدود یکهزار لیتر گازوئیل به حوضچه نفتی نشت کرد و لایروب خزر دچار حریق شد.
محمدباقر چگینی افزود: طی 1.5 تا دو ساعت عملیات مهار آتش و جمعآوری گازوئیل از حوضچه نفتی با موفقیت انجام شد.
وی درباره اینکه مانور مقابله با آلودگی نفتی در چه فاصله زمانی انجام میشود، به فارس پاسخ داد: این مانور سالی دو بار و معمولاً به فاصله هر شش ماه یکبار به منظور آمادگی نیروها و بهروزرسانی عملیات، برگزار میشود.
مسئول مقابله با آلودگی نفتی بندر امیرآباد در پایان اظهار داشت: تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی در تمای بنادر کشور، کامل و بهروز است