همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مهدیزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقهی خراسان، در خصوص توانایی تولید شیلات در استان، اظهار کرد: پرورش زالو و کروکدیل، پرورش جلبکهای دریایی و آبی و پرورش قورباغه از دیگر زمینههایی هستند که باعث توسعهی شیلات در استان میشوند
مدیر شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان رضوی میانگین تولید ماهی در خراسان رضوی را 5.7 کیلوگرم برای هر نفر دانست و تصریح کرد: میزان تولید ماهی در کشور 9.2 کیلوگرم و میزان تولید خراسان رضوی از میانگین کشوری کمتر است، زیرا این استان در کنار دریا قرار ندارد
وی افزود: به هنگام مصرف ماهی، تازهترین ماهی بهترین ماهی محسوب میشود.
مهدیزاده خاطرنشان کرد: در این صورت است که بهترین پروتئین، ویتامین و مواد معدنی به بدن انسان میرسد.
وی با اشاره به اینکه مصرف کردن ماهی، یک شاخص سلامتی محسوب میشود، اظهار کرد: با مصرف تازهی ماهی، بیشترین کیفیت و خواص آن به بدن میرسد.
مدیر شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در مورد مصرف ماهی منجمد شده یا فرآوری شده خاطرنشان کرد: مصرف بسیاری از مواد غذایی بهتر از مصرف نکردن آنها است