پيش بيني برداشت 40 هزار تن ميگو در قصرشيرين

یک‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۹۴ بازدید


واحد مرکزی خبر:40 هزار تن میگو امسال در شهرستان قصرشیرین تولید می شود .
به دلیل شرایط ویژه آب و هوایی ، شهرستان قصرشیرین تنها مرکز تکثیر پست لارو یا بچه میگو در کشور است.
رئیس شیلات قصرشیرین گفت: سالانه یک میلیون قطعه پست لارو از این مرکز تولید می شود که مقداری از آن به استانهای دیگر فرستاده می شود .
کرد رستمی افزود: فصل برداشت میگو از مهر شروع می شود .
پارسال هم 20 تن میگو از مزارع قصرشیرین برداشت شد .
میگوهای آب شیرین ، بومی جنوب شرق آسیا هستند که از هشت سال پیش وارد قصرشیرین شدند.
دمای آب در آنجا 30 درجه سانتی گراد است و این دما در قصرشیرین و در مرکز تکثیر فراهم شده است.
بچه میگوها که بسیار ریز هستند ابتدا در گلخانه ای مخصوص مدتی نگهداری می شوند آنگاه به سالن تکثیر منتقل و در آنجا با روشی کاملا علمی پرورش می یابند ، بعد از 30 روز به استخرهای خاکی منتقل می شوند و در فصل برداشت یعنی آبان صید می شوند.
این میگو از نظر جثه بزرگتر از میگوهای دیگر است و به خاطر مزه شیرین آن مقبولیت بیشتری دارد.
مناطق گرمسیری کرمانشاه مستعد پرورش آبزیان با ارزش هستند .
در شهرستانهای همجوار قصرشیرین یعنی گیلانغرب و سرپل ذهاب هم ماهی خاویاری تولید می شود.
کرمانشاه از نظر تولید ماهیان خاویاری در میان استانهای غیر ساحلی رتبه اول را دارد و از نظر تولید میگوی آب شیرین رتبه اول در سطح کشور را دارد .
قرار است زمینه صادرات این 2 آبزی ارزشمند در آینده نزدیک فراهم شود

دیدگاه خود را بیان کنید