همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
اميدرضا اصغري روز سه شنبه درگفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا افزود: در مرحله نخست مبلغ بدهي معوق ميگوكاران ۱۸۰ ميليارد تومان بود كه مبلغ ۱۰۰ ميليارد تومان آن تامين و پرداخت شد و ۸۰ ميليارد تومان مابقي آن نيز بايد توسط دولت تامين و پرداخت شود.
وي اظهاركرد: امسال برخي ميگوكاران علاوه بر مشكل كمبود نقدينگي و سرمايه در گردش با مشكل مابقي بدهي معوق بانكي نيز مواجه بودند كه همين امر موجب شد تا قادر به كشت ميگو نشوند.
مديركل امورميگو آبزيان دريايي تصريح كرد: هم اكنون مشكل عمده پرورش دهندگان ميگو سرمايه در گردش و ناپايداري قيمت و عرضه و تقاضا در بازار است.
وي اظهاركرد: مشكل سرمايه در گردش ميگوكاران به دليل افزايش هزينه هاي تمام شده توليد در يك تا دو سال گذشته بوده ، به طوري كه يك پرورش دهنده ميگو براي توليد ۴۰ تن ميگو در يك مزرعه ۲۰ هكتاري به مبلغي حدود ۵۰۰ ميليون تومان سرمايه در گردش نياز دارد.
اصغري افزود: در صورتي كه توليدكنندگان با اين مشكلات روبرو نبودند، ميزان توليد ميگوي پرورشي بايد به حدود ۲۸ هزارتن مي رسيد.اما با وجود مشكلات مذكور، پيش بيني مي شود امسال ۱۴ هزارتن ميگوي پرورشي در چهار هزارو ۹۰۰ هكتار از اراضي كشور توليد شود.
مديركل امور ميگو و آبزيان دريايي سازمان شيلات ايران افزود: سال گذشته ۱۰ هزارو ۱۵۲ تن ميگوي پرورشي در كشور توليد شد