همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
بیماری لکه سفید میگو توپی در راه دامپزشکی و شیلات
مرآت، امید رضا اصغری - مدیر کل تکثیر و پرورش آبزیان سازمان شیلات گفت: کانالهای تنها سایت فعال پرورش میگو در چابهار پیش از آغاز فصل تولید لایروبی شده است اما علت شیوع بیماری لکه سفید توسط تیم کارشناسی در حال بررسی است.
وی اظهارکرد: تنها 20 نفر در یکی از سایتهای پرورش میگوی چابهار فعال هستند که کانال استخر پرورشی این سایت پیش از آغاز فصل تولید به صورت صد در صد لایروبی شده و فعالیت پرورشدهندگان نیز با مجوز از سوی سازمان دامپزشکی آغاز شده است.
اصغری افزود: بیماری لکه سفید میگو طی سالهای 83 تا 88 گریبانگیر استانهای پرتولیدی مانند خوزستان و بوشهر شده بود اما با اتخاذ روشهای مناسب مقابله با این بیماری، به تدریج تولید میگو در مزارع و استخرهای پرورشی از سر گرفته و سال به سال بهتر شد؛ به گونهای خوزستان به بیشترین میزان عملکرد میگو در سال گذشته رسید و توانست با سه برابر میانگین عملکرد کشوری حدود هشت تن میگو در هر هکتار از مزارع خود برداشت کند.
مدیر کل تکثیر و پرورش آبزیان سازمان شیلات ادامه داد: برای بررسی و یافتن علت شیوع بیماری لکه سفید میگو تیم کارشناسی تشکیل شده و جلساتی در حال برگزاری است تا میزان اثر گذاری عواملی مانند تغییر شرایط آب و هوایی، کیفیت مولدین و بچه میگوها، فیلتراسیون و مدیریت تولید، کیفیت غذا و چگونگی مدیریت آب، آماده سازی و ضد عفونی مزارع و ... در ایجاد این بیماری ویروسی در چابهار مشخص شود.
اصغری با بیان اینکه پس از پایان بررسی و آزمایشهای در حال انجام نتایج آن اعلام میشود، تاکید کرد: نظارت بر رعایت مسائل بهداشتی از سوی پرورشدهندگان به عهده سازمان دامپزشکی است که البته سازمان شیلات تاکنون با این سازمان همکاری تنگاتنگی داشته است