همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مسئولان طرح انتقال آب رودخانه کرج به تهران را با دقت بررسی کنند
خبرگزاری فارس از کرج، حسن پسندیده ظهر امروز در کارگروه انتقال آب رودخانه کرج به تهران اظهار داشت: انتقال آب رودخانه کرج به تهران دارای مسائل و مشکلاتی است که باید برای رفع این موانع اقدامات اساسی انجام شود و بدون کار کارشناسی شده این طرح به مرحله عملیاتی نرود.
وی با اشاره به اینکه به منظور بهینهسازی کیفیت آب شرب انتقالی از سد کرج و اصلاح سیستم آبرسانی موجود، مطالعات مرحله اول احداث تونل انتقال آب سد کرج به تهران در سال 1380 انجام شد، افزود: در سال 88 قطعه اول تونل به پایان رسید.
این مسئول با تأکید بر اینکه پس از اتمام قطعه نخست سال 91 نیز حفاری و لاینیگ قطعه دوم تونل انتقال آب به پایان رسید، گفت: باید تدابیر اساسی برای اجرایی شدن این طرح انجام شود، لذا باید تمامی موارد زیست محیطی برای این انتقال مد نظر قرار گیرد.
این مسئول تغییر اکوسیستم منطقه حفاظت شده، در محدوده آلودگی منابع آبی منطقه از جمله ایجاد کدورت شدید در آب رودخانه کندر، تغییر بستر رودخانه و تخلیه نخاله به بستر رودخانه، آلودگی صوتی ناشی از فعالیت دستگاهها و تردد ماشین آلات و مرگ و میر آبزیان رودخانه به ویژه ماهی قزلآلای خال قرمز در زمان قطع آب را از جمله معضلات زیست محیطی منطقه در اجرای طرح مذکور عنوان کرد.
در این کارگروه مدیرکل بحران استانداری البرز نیز ضمن ابراز نگرانی از اجرای این طرح اظهار داشت: هر چند که بحث تأمین آب شرب تهران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است اما نحوه تامین آب شرب در این باره را باید عوض کرد.
ابوالقاسم باقری تأکید کرد: نحوه این تامین آب را باید از آب جاری به آب بستهبندی تغییر دهیم تا حق آبه کشاورزان کرجی از بین نرود.
در ادامه همچنین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز طی سخنانی کشاورزی استان البرز را با استعدادها و ظرفیتهای بسیار بالایی عنوان کرد و گفت: استان البرز یکی از استانهای پیشرو در بحث کشاورزی است و دارای 14 مرکز علمی کشاورزی است.
مسعود کریمی با اشاره به اینکه 80 درصد توان تحقیقاتی کشور در استان البرز وجود دارد، افزود: 77 هزار هکتار اراضی زراعی باغی در این استان وجود دارد که سه منبع آبی سد کرج، شاهرود طالقان و رودخانه کردان این اراضی را تغذیه میکنند.
این مسئول با بیان اینکه طی چند سال اخیر سفرههای زیرزمینی اشتهارد افت قابل توجهی داشته است، گفت: این روند به ضرر استان و کشاورزی بوده لذا برای اجرای انتقال آب رودخانه کرج به تهران دقیقتر و کارشناسی شدهتر اقدام کنیم