همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
همشهری آنلاین: کارشناسان مطالعات جوی در آمریکا در بررسیهای جدید خود دریافتند که تشدید گرمای سطح اقیانوسها سبب افزایش مقدار جیوه در بدن آبزیان و جانداران دریایی میشود.
بالا رفتن دمای سطح آب اقیانوس بر اثر پدیده تغییرات جوی میتواند به انباشته شدن جیوه در بدن ماهیها منجر شود و سلامت مصرفکنندگان مواد غذایی دریایی را به خطر بیاندازد.
به گفته کارشناسان، آلودگیهای صنعتی باعث انتشار جیوه در محیط زیست میشوند. این عنصر به تدریج وارد جریان آب رودخانهها میشود و پس از آن در آب دریاها و اقیانوسها تجمع یافته و سپس در آب به «متیل جیوه» تبدیل میشود.
این کارشناسان معتقدند که پیش از این هیچ مطالعه دقیقی که این پیامدهای زیستمحیطی را با جزئیات بیشتر روی ماهیها ارزیابی کند، انجام نشده است.
در این بررسی کارشناسان آمریکایی به مطالعه روی نوعی ماهی کوچک آبشیرین تحت دماهای مختلف در محیط آزمایشگاهی و در استخرهای حاوی آب شور پرداختند.
همچنین ماهیهای نگهداری شده در استخر حاوی آبهای شور از انواع حشرات و کرمها تغذیه میکردند در حالی که ماهیهای آزمایشگاهی با مواد خوراکی حاوی جیوه تغذیه میشدند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، نتایج این آزمایشها تایید کرد ماهیان ساکن آبهای گرم، مقدار غذای بیشتری مصرف میکنند، رشد کمتری دارند و میزان جیوه در بافتهای بدنشان نیز بیشتر است و در نتیجه مصرف این گونه ماهیها میتواند انسانها را در معرض خطر آلودگی جیوه قرار دهد