همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تولید سالانه 12 هزار تن ماهی در کهگیلویه و بویراحمد
اسدی در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به وجود شرایط مساعدی که در استان برای تولید ماهیان سردآبی وجود دارد، اظهار کرد: ماهیان تولیدی در استان بیشتر از نوع قزلآلای رنگینکمان هستند.
رئیس شیلات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: 99 درصد ماهیان تولیدی استان سردآبی و در شهرستانهای بویراحمد و دنا و نیر مناطق سردسیر شهرستانهای کهگیلویه و چرام تولید میشوند.
اسدی با بیان اینکه ماهیهای تولیدی استان به صورت میانگین سالانه 12 هزار تن است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از 11 هزار و 200 تن ماهی در مزارع پرورش ماهی استان تولید و روانه بازارهای داخل و خارج از استان شد.
این مسئول در جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به رشد قابل توجه مزارع پرورش ماهی در سالهای اخیر اذعان داشت: از این به بعد سیاست جهاد کشاورزی در راستای کیفیتبخشی هرچه بیشتر به امر تولید ماهی در استان است.
وی با اشاره به اینکه ماهی دارای ارزش تغذیهای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی دارد، افزود: ویژگی مخصوص ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی حائز اهمیت خاص ساخته، نوع چربی موجود در آن است.
رئیس شیلات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در استان بسیار ناچیز است گفت: کمتر از 20 درصد ماهی تولیدی در استان به وسیله هم استانیها مصرف میشود و مابقی آن به بازار سایر استانهای دیگر فرستاده میشود.
اسدی متذکر شد: دستگاههای مختلف و به خصوص رسانههای جمعی باید اهمیت غذایی ماهی را برای مردم تبیین کنند تا مردم تمایل بیشتری به مصرف ماهی نشان دهند.