همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی دامپزشکی خراسان رضوی، ناصر مرگان ازغدی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 50 درصد عوامل بیماریزا منشأ حیوانی داشته که از عوامل مستعد در بیوتروریسم بوده و تهدید بالقوه علیه افراد و کشورها شناخته میشوند؛ بسیاری از بیماریهای بازپدید و نوپدید نیز در این زمره قرار میگیرند.
وی اعلام داشت: با توجه به اهمیت موضوع، در حال حاضر سامانههای ردیابی بیماریهای دام، طیور و آبزیان با استفاده از آخرین تغییرات و بهرهمندی از نرم افزارهای کارآمد در دامپزشکی در حال بکارگیری است.
مرگان ازغدی گفت: در این راستا و با استفاده از دستگاه GPS کلیه نقاط استان به لحاظ دارا بودن ظرفیتهای دام و طیور و... کدگذاری شده به نحوی که در حال حاضر، در زمینه دام 6 هزار و 788 واحد اپیدمیولوژیک، در زمینه طیور، 7 هزار و 150 واحد اپیدمیولوژیک و در زمینه آبزیان سردآبی و گرمآبی استان نیز 348 واحد اپیدمیولوژیک کدگذاری شده که تمامی گزارشهای مربوط به این کدها، شامل آمار دامی، وضعیت بیماریها، میزان دام و طیور در حال پرورش، میزان جوجهریزی طیور، انجام عملیات مایه کوبی و... از طریق سامانه و به صورت آنلاین در دفاتر بررسی بیماریهای دامی در دامپزشکی استان و کشور قابل ردیابی و پیگیری لحظه به لحظه است.
وی از این اقدام به عنوان یکی از زیرساختهای ضروری برای پدافند غیرعامل یاد کرد و اهمیت گزارشدهی این سامانه را برای حیات صنایع پرورش دام، طیور، آبزیان، پیشگیری و کنترل بیماریهای دامی و مشترک ضروری دانست.
گفتنی است خراسان رضوی حدود هشت درصد جمعیت دام و طیور کشور را در خود جای داده است