همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
۱۰ درصد صیادان بوشهر از روش ترال استفاده میکنند
تنگستانی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم از بوشهر، با بیان اینکه مخربترین شیوه صیدآبزیان، صید کفروب یا ترال است اظهار کرد: روش صید ترال که برای صید میگو آن هم در زمان اعلام آغاز صید استفاده میشود اما برخی سودجویان دربیشتر اوقات برای افزایش صید خود ازاین روش بهصورت قاچاق استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه 4 روش برای صید آبزیان وجود دارد تصریح کرد: صید با تور، گرگوریا قفس، قلاب و ترال از جمله روشهای صید در آبزیان است که برخی تنها از روش صید ترال که تنها در فصل صید میگو به مدت حدود یکماه آزاد است استفاده میشود به صورت قاچاق استفاده میکنند که صدمات جبران ناپذیری به زیستگاههای آبزیان وارد میکند.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر خاطر نشان کرد: حاصل این روش صید عمدتا به دام افتادن آبزیان غیر هدف و نابالغ است.
تنگستانی افزود: در روش صید ترال معمولا 70 تا80 درصد ماهیهای صید شده که خیلی ریز هستند و بهعنوان دور ریز به دریا ریخته میشود.
وی گفت: به سبب نابودی ذخائر آبزیان و کاهش آبزیان در صیدگاهها، شیلات این روش صید را از 20سال پیش ممنوع اعلام کرده است و فقط در مدت یکماه درسال آن هم برای صید میگو که کفزی است قانونی میداند.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر ،نابودی جلبکها، مرجانها و لاروهای ماهیان را هم از معایب این صید عنوان کرد.
تنگستانی افزود: از جمعیت 30 هزار نفری صیادان استان بوشهر فقط 10 درصد اقدام به این روش صید میکنند