تولید بیش از۴ هزار تن پودر ماهی در هرمزگان

شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۹۱ بازدید

تولید بیش از۴ هزار تن پودر ماهی در هرمزگان
مدیر گروه بهبود کیفیت و فرآوری اداره کل شیلات هرمزگان گفت :از ابتدای امسال تاکنون ۴ هزار و ۱۰۰ تن پودر ماهی در کارخانه های استان تولید شده که هزار تن بیشتر از مدت مشابه پارسال است .
حمید امانی زاده افزود: افزایش بارندگی و ورود املاح و مواد مغذی به دریا از مهمترین دلایل افزایش صید و تولید پودر ماهی در استان است
وی گفت :پیش بینی می شود تا پایان امسال بیش از۱۰ هزار تن پودر ماهی در ۱۷ کارخانه پودر ماهی شهرستانهای بندرعباس، میناب ،بندرلنگه ، قشم ، جاسک و جزیره هرمز تولید شود .

مدیر گروه بهبود کیفیت و فرآوری اداره کل شیلات هرمزگان افزود: سال گذشته ۷ هزار و ۳۰۰ تن پودر ماهی در استان تولید شد.

ماهیان سطح زی مثل ساردین و متو ماهیان ، ضایعات کارخانه های فرآوری وتولید کنسرو ماهی وبازار ماهی فروشان مواد اولیه و خام برای تولید پودر ماهی است .
پودر ماهی ، محصولی است که از پخت ، خشک کردن و آسیاب کردن ماهی کامل و یا ضایعات آن تولید و با درصدهای مختلف در خوراک دام ، طیور و آبزیان ترکیب می شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید