توليد خمير ماهي آماده مصرف براي نخستين بار در ايران

یک‌شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۱۰۳ بازدید

توليد خمير ماهي آماده مصرف براي نخستين بار در ايران
محققان مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان شیلات ایران در بندرانزلی موفق شدند برای نخستین بار خمیرماهی یا مارمالاد ماهی آماده مصرف تولید کنند .
رییس پژوهشکده آبزی پروری آب های داخلی کشور امروز اعلام کرد:این خمیر ماهی به عنوان غذای مکمل و ماده اولیه مواد غذایی در سبد مصرف کنندگان قرار می گیرد.
خانی پور افزود: این کرم خوراکی به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3 برای کودکان بسیار مفید است و دانش آموزان می توانند آن را با بسته های 50 و 100گرمی با خود همراه داشته باشند و به جای کرم های خوراکی شکلاتی استفاده کنند .
مجری طرح تحقیقاتی خمیر ماهی نیز در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت:خمیرماهی آماده مصرف تمام خواص ماهی را دارد و در مراحل تولید آن بوی تند ماهی گرفته می شود .
قربان زارع افزود: این محصول بصورت پاستوریزه تا 3 ماه و استرلیزه تا یک سال قابل نگهداری است .
مجری طرح تحقیقاتی خمیر ماهی ابراز امیدواری کرد: با تعیین سرمایه گذار صنعتی این کرم خوراکی به زودی وارد بازار شود.
سرانه مصرف ماهی در دنیا حدود 16 کیلوگرم است که سرانه مصرف ایرانی ها 6کیلوم کمتر از بقیه مردم است
منبع : واحد مرکزی خبر

دیدگاه خود را بیان کنید