همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳
۰ نظر
۱۰۳ بازدید
محققان مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان شیلات ایران در بندرانزلی موفق شدند برای نخستین بار خمیرماهی یا مارمالاد ماهی آماده مصرف تولید کنند . |
رییس پژوهشکده آبزی پروری آب های داخلی کشور امروز اعلام کرد:این خمیر ماهی به عنوان غذای مکمل و ماده اولیه مواد غذایی در سبد مصرف کنندگان قرار می گیرد. |
خانی پور افزود: این کرم خوراکی به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3 برای کودکان بسیار مفید است و دانش آموزان می توانند آن را با بسته های 50 و 100گرمی با خود همراه داشته باشند و به جای کرم های خوراکی شکلاتی استفاده کنند . مجری طرح تحقیقاتی خمیر ماهی نیز در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت:خمیرماهی آماده مصرف تمام خواص ماهی را دارد و در مراحل تولید آن بوی تند ماهی گرفته می شود . قربان زارع افزود: این محصول بصورت پاستوریزه تا 3 ماه و استرلیزه تا یک سال قابل نگهداری است . مجری طرح تحقیقاتی خمیر ماهی ابراز امیدواری کرد: با تعیین سرمایه گذار صنعتی این کرم خوراکی به زودی وارد بازار شود. سرانه مصرف ماهی در دنیا حدود 16 کیلوگرم است که سرانه مصرف ایرانی ها 6کیلوم کمتر از بقیه مردم است منبع : واحد مرکزی خبر |