همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳
۰ نظر
۱۰۶ بازدید
مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی میانگین سرانه مصرف آبزیان در استان مرکزی را حدود 7 کیلوگرم اعلام کرد | |
حسن اکبری صبح امروز در دوره آموزشی آشنایی با نحوه تشخیص و عرضه ماهیان خوراکی موجود در بازار در اراک اظهار کرد: بیشترین میزان سرانه مصرف آبزیان متعلق به شهرستان اراک به میزان 8.2 کیلوگرم و کمترین آن متعلق به شهرستان خنداب به میزان 45.4 کیلوگرم است. وی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی آشنایی با نحوه تشخیص و عرضه ماهیان خوراکی موجود در بازار تصریح کرد: این دوره توسط مدیریت شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان با همکاری سازمان نظام دامپزشکی و به منظور نحوه شناسایی آبزیان خوراکی موجود در بازار برگزار شده است |
|
مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: در این کلاس یک روزه تعداد 54 نفر از کارشناسان شیلاتی سازمان جهادکشاورزی و کارشناسان دامپزشکی استان حضور دارند که با خصوصیات مورفولوژیکی، رفتار شناسی و سیستماتیک انواع ماهیان خوراکی دریای خزر و خلیج فارس و دریای عمان آشنا خواهند شد.
اکبری به ضرورت انجام برگزاری اینگونه کلاسهای مشترک با کارشناسان دامپزشکی برای نظارت بهتر و آسانتر بر عرضه محصولات شیلاتی به ویژه ماهی در مراکز عرضه و واحدهای بستهبندی آبزیان اشاره کرد و از مردم خواست، آبزیان مورد مصرف خود را حتماً از مراکزی که تحت نظارت دامپزشکی فعالیت میکنند، خریداری کرده و از تهیه آبزیان از دستفروشها و خودروهایی که به صورت فله و بدون داشتن مجوز دامپزشکی اقدام به فروش آبزیان میکنند، خودداری کنند. |