همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سیستانیˈ روز شنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا افزود: امسال به دلیل کمبود آب در همدان، ماهیگیران همدانی اغلب برای پرداختن به این رشته به مناطق آبی استان کردستان عزیمت داشته اند.
وی تاکید کرد: اغلب ماهیگیران همدانی که تحت پوشش کمیته ماهیگیری هستند، هرگز اقدام به صید و شکار ماهی نمی کنند و رهاسازی ماهی ها در آب مورد تاکید همگان است.
وی خاطرنشان کرد: همدان از استان های فعال در امور ماهیگیری است و گرایش مردم این استان به این رشته ورزشی که باعث تقویت روان و پیشگیری از ضعف اعصاب و استرس شهر نشینی می شود، زیاد است.
سیستانی بیان داشت: در حال حاضر بیش از 30 رکورددار ماهیگیری در همدان هستند که به صورت حرفه ای این ورزش را دنبال می کنند و این مهم نشان از تجربه بالای استان همدان در جایگاه ماهیگیری کشور دارد.
وی در ادامه بیان داشت: امسال قصد میزبانی مسابقات ماهیگیری کشور را در همدان داشتیم اما به دلیل کمبود آب و سرمای زودهنگام، به رغم آمادگی مناسب موفق به برگزاری این رقابت آرام و در عین حال جذاب نشدیم.
رییس کمیته ماهیگیری هیات ورزش های همگانی همدان با اشاره به اینکه صید ماهی با داشتن مجوز قانونی است، خاطرنشان کرد: از تمامی ماهیگیران ورزشکار خواسته ایم که رهاسازی ماهی پس از شکار را مورد توجه قرار بدهند اما در صورت صید هم باید مجوز قانونی داشته باشند.
وی یادآور شد: سازمان محیط ریست مسوول صدور مجوز است که برای هر قلاب سه تا پنج قطعه صید ماهی منظور می شود