همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
قاسمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه پیش بینی برداشت 12 هزار تن ماهی و میگو را داشتیم اما متاسفانه به این عدد دست نخواهیم یافت اظهار داشت: تا پایان فصل برداشت که 10 آذر ماه است 10 هزار تن میگو برداشت خواهیم کرد که این میزان 80میلیون دلار برای کشور ارز آوری دارد.
وی با تاکید بر اینکه اکنون 50 تا 60 درصد مزارع برداشتهای خود را در کشور انجام دادهاند بیان کرد: برداشت در خوزستان با 720 تن به پایان رسید و در چابهار به دلیل وجود بیماری لکه سفید تولید نداشتیم، در بوشهر و هرمزگان نیز هنوز برداشتها به پایان نرسیده است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکتهای تعاونی تکثیر و پرورش میگو و ماهی با تاکید بر اینکه بیش از 80 درصد محصولات تولید شده صادر خواهد شد تاکید کرد: این میزانی که صادرات میشود ارز آوری 80 میلیون دلاری را برای کشور خواهد داشت.
قاسمی تاکید کرد: تولید ماهی و آبزیان نیاز به برنامه ریزی مدون با همکاری شیلات و جهاد کشاورزی دارد تا بتوان هدف گذاری 30 هزار تن تولید محصول که در قانون برنامه به آن اشاره شده دست یافت.
وی رسیدن به هدف گذاری قانون برنامه را نیازمند همکاری همه جانبه به خصوص سرمایه در گردش و منابع مورد نیاز دانست و افزود: نظام بانکی بیان میکند به اتحادیهها تسهیلات پرداخت کرده است اگر چنین است پس چرا تا کنون تاثیر مثبتی دیده نشده است. اگر پول به موقع در اختیار تولید کننده قرار گیرد اثر قابل توجهی در تولید دیده خواهد شد.
این فعال تعاونیها بیان کرد: تامین منابع کافی، زمان به موقع و رسیدن تسهیلات به دست تولید کننده واقعی ایراداتی است که به نظام بانکی برای تامین منابع وارد است.هدف گذاری مطابق قانون برنامه چهارم باید به میزان 30 هزار تن تولید میگو در سال باشد که اکنون در سال دوم برنامه پنجم هستیم. این میزان به 10 هزار تن در سال رسیده است که تحقق این هدف نیازمند آسیب شناسی و رسیدگی به مشکلات است