همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
باشگاه خبرنگاران تبریز، صمدزاده افزود: مطالعات انجام گرفته نشان می دهد که عدم آگاهی اقشار جامعه از مزایای مصرف ماهی، دسترسی فیزیکی، تنوع وعدم آشنایی به روش طبخ از اساسی ترین موانع مصرف این محصول بوده که برای برطرف کردن آن برنامه های مختلف از طریق مدیریت امور شیلات استان به اجرا درآمده است.
وی از برگزاری همایش های علمی با محوریت بیان مزایای استفاده از ماهی در جهت بالابردن آگاهیهای عمومی در کلیه شهرستانهای استان با حضور اساتید تغذیه و بهداشت برای اقشار مختلف جامعه از جمله مشاوران تغذیه، رابطین سلامت و بهداشت خبر داده و گفت: در کنار این همایش ها، توزیع بروشور و برگزاری جشنواره و مسابقه طبخ آبزیان هم جزو برنامه های جنبی بوده و کلاس های متعدد آموزش روشهای طبخ آبزیان با حضور اساتید کشوری و استانی و تربیت مربیان طبخ آبزیان در شهرستان های مختلف استان نیز از دیگر برنامه های صورت پذیرفته بوده است.
مدیرامور شیلات و آبزیان سازمان با بیان اینکه در اولین قدم در سالهای اخیر برای دسترسی و عرضه مناسب فروشگاه های عرضه ماهی براساس استانداردها خصوصاً در کلانشهر تبریز الگوسازی شده و در ادامه نتایج مطالعات ایجاد بازار ویژه آبزیان در تبریز، ضرورت آن را در 5 نقطه از شهر نشان می داد افزود: هماهنگیهای لازم با ارگانهای ذیربط از جمله شهرداری، سازمان میادین بعمل آمده و در نهایت بزودی اولین بازار ویژه آبزیان در شهر تبریز در مساحت 900 مترمربع در شهرک باغمیشه از طرف بخش خصوصی افتتاح خواهد گردید.
وی با بیان اینکه این بازار دارای غرفه های ماهی تازه ، ماهی زنده و ماهیان منجمد و فرآوری شده خواهد بود ادامه داد: باتوجه به تجهیزات بکارگرفته شده دراین بازار، ماهی بصورت پاک شده وکاملاً بهداشتی به مشتریان عرضه خواهدشد.
صمدزاده با بیان اینکه برگزاری کلاسهای آموزش طبخ آبزیان از برنامه های جنبی این بازار خواهد بود افزود: اقدامات انجام یافته مصرف سرانه استان را از100 گرم در سال 1372 به مرز 5 کیلوگرم درسال 1392 ارتقاء داده که با متوسط سرانه کشور 5/8 کیلوگرم و با متوسط جهانی که 16 کیلوگرم است فاصله داریم