همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
17 طرح شيلاتي جديد در خراسان شمالي اجرا شد
گل داد در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: امسال از محل اعتبارات طرح توسعه بخش كشاورزي و كمك هاي فنی و اعتباری صندوق توسعه ملی 17 طرح شيلاتي جديد در خراسان شمالي اجرا شده كه برخي از اين طرح ها به بهره برداري رسيده و شماري نيز مراحل مختلف ساخت را طي مي كنند.
وي اظهار داشت: براي اجراي اين طرح ها اعتباراتي به ميزان 16 ميليارد و 587 ميليون ريال تخصيص يافته است، گل داد اضافه كرد: ظرفيت توليد اين 17 طرح 230 تن است و با اجراي آنها براي 38 نفر اشتغال مستقيم ايجاد مي شود.
به گفته وي از اين تعداد تاكنون شش طرح به بهره برداري رسيده و 11 طرح ديگر هم مراحل مختلف ساخت را طي مي كنند.
گل داد افزود: علاوه بر اين از ابتداي امسال تاكنون از محل اعتبارات طرح توسعه كشاورزي 10 ميليارد و 400 ميليون ريال اعتبار برای سرمایه در گردش و هزینه های جاری 13 مزرعه فعال در خراسان شمالي پرداخت شده است.
وي اضافه كرد: اين طرح ها ظرفيت توليد 327 تن و اشتغال 24 نفر را دارند.
گل داد تصريح كرد: بر اين اساس اعتبارات طرح توسعه بخش كشاورزي سال 91 مديريت امور شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي به صورت 100 درصد جذب شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام مديريت امور شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي در حال حاضر 73 مزرعه پرورش ماهي در خراسان شمالي فعال است كهاز اين تعداد 53 مزرعه سردآبي، 16 مزرعه گرمابي و چهار مزرعه نيز به پرورش ماهيان زينتي اختصاص دارد.
همچنين بر پايه اين خبر اكنون در خراسان شمالي 120 نفر به صورت مستقيم در زمينه پرورش ماهي فعاليت مي كنند و اين استان از نظر توليد آبزيان در رده بيست و پنجم كشور قرار دارد.
در خراسان شمالي پرورش ماهي قزل آلا در مزارع سردآبي بيشترين ميزان توليد را در بر مي گيرد و در مزارع گرمابي نيز آمور، فیتوفاک، کپور معمولی و کپور سرگنده پرورش داده مي شود.
در اين استان شهرستان شيروان بيشترين توليد ماهي را به خود اختصاص داده و پس از آن شهرستان هاي بجنورد و اسفراين قرار دارند.
بنا به گفته مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در نيمه نخست امسال بیش از 535 تن ماهی گرمابی و سردآبی در استخرهاي پرورش ماهي استان تولید شده و پیش بینی می شود اين ميزان تا پایان سال جاري به هزار و 200 تن ماهی برسد