همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ایسنا،امیر عبدوس با اشاره به پناهگاه حیات وحش سرخانکل گفت: وفق ماده 29 قانون شکار و صید، مقررات صید در تالاب انزلی از شمول این قانون مستثنی است؛ لذا چند سالی بود که دستگاه قضایی به استناد این ماده قانونی از پذیرش پروندههای تخلفات صید در تالاب انزلی از سوی محیط زیست اجتناب میکرد.
وی ادامه داد: امسال قبل از آغاز فصل مهاجرت پرندگان رایزنیها و جلساتی با رئیس کل دادگستری گیلان و دادستان شهرستان انزلی انجام شد و با توجهات ویژه رئیس کل دادگستری استان و نیز دادستان بندر انزلی و تصمیمات اتخاذشده مبنی بر پذیرش پروندههای تخلفات صید در تالاب انزلی از ضابطان محیط زیست، پناهگاه حیات وحش سرخانکل با برپایی چندین عملیات، توسط محیطبانان یگان حفاظت محیط زیست از وجود صیادان و تورآلات صید پاکسازی شد.
عبدوس در ادامه با اشاره به هماهنگی با دو کمیسیون امنیت دریانوردی و کمیسیون تردد شناورها، توقف تردد شناورهای بالای 48 قوه اسب بخار در تالاب را از دیگر عوامل ایجاد امنیت در منطقه سرخانکل بر شمرد.
به گفته وی هماهنگی با مرزبانی ناجا و یگان حفاظت آبزیان سازمان شیلات از دیگر عوامل برخورد قاطع با متخلفان بوده که هر آینه با حضور خود درتالاب یکپارچکی فیزیکی تالاب را مخدوش می کردند.
وی از اقدامات مهم دیگر برای بازگرداندان امنیت زیستگاهی به پناهگاه حیات وحش سرخانکل عنوان و تاکید کرد: در گذشته حضور چندین صیاد متخلف در حوزه این پناهگاه حیات وحش همواره محل تنش و درگیری با ماموران محیط زیست بود و تردد شناورهای صیادان و محیط زیست امنیت منطقه را مخدوش می کرد. امسال با به عضویت در آوردن همه این صیادان در آببندانهای تالاب انزلی، اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان موقعیتی را فراهم کرده تا شبکه تخلف و بهرهبرداری ناپایدار، ناکارآمد و بیاثر ظاهر شود.
به گفته وی به کارگیری این افراد را شاید بتوان یکی از مهمترین عملکردهای محیط زیست در منطقه به عنوان پدافند غیرعامل قلمداد کرد.
عبدوس از سایر اقدامات مدیریتی موثر در این حوزه، از مدیریت یکپارچه و قرار گرفتن مجموعه پاسگاههای فعال تالاب تحت فرماندهی مشترک یگان حفاظت محیط زیست استان یاد کرد و این تصمیم را از مهمترین تغییرات رویکردی اداره کل دانست که مانع پراکندگی در عملکرد و هرز رفتن انرژی در حوزه حفاظت و موجب همپوشانی و همسویی همه پاسگاههای حفاظتی در حوزه دو شهرستان صومعهسرا و انزلی شده است.
وی اضافه کرد: از سوی دیگر احداث و راهاندازی پاسگاه محیطبانی ماهروزه که از موقعیت حساس در رصد تردد در تالاب انزلی برخوردار است، این امکان را فراهم کرد که اقدامات حفاظتی با پوشش کاملتری در حوزه تالاب انزلی صورت پذیرد.
عبدوس در پایان این موفقیت را مرهون تلاش شبانهروزی همه محیطبانان، فرماندهان واحدهای محیطبانی و یگان حفاظت محیط زیست استان و روسای ادارات حفاظت محیط زیست شهرستانهای انزلی و صومعهسرا دانست و از زحمات بیشائبه آنها تقدیر کرد