همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ورود بچهماهیان خاویاری ارمنی به ایران
مدیرکل دفتر توسعه بازار شیلات ایران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این خبر درباره توسعه همکاریهای بینالمللی بین ارمنستان و آذربایجان غربی گفت: در صورت توسعه کشت ماهیان خاویاری در کشور، نیاز است تا واریتههای کشورهای معروف وارد شود.
دکتر عیسی گلشاهی افزود: سابقه گونههای هیبرید و دورگه ماهیان خاویاری مربوط به شوروی سابق بوده و بخشی از آن به جمهوری ارمنستان به ارث رسیده است که این راستا همکاریهای مشترکی در دستور کار است.
وی خاطرنشان کرد: ورود بچهماهیان دورگه هیبرید برای بازار ایران مفید است و هیچگونه مشکلی برای گونههای موجود بهوجود نخواهد آورد، چرا که تمامی آنها تکجنس است.
گلشاهی ادامه داد: گونههای دورگه ارمنی بازدهی کوتاهتری داشته و محصولشان بهسرعت به تولید اقتصادی میرسد.
وی تصریح کرد: توسعه تولید ماهیان خاویاری برای تولید گوشت و خاویار از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و قرار است سالانه میزانی از تولید گوشت به این گونه اختصاص یابد.
صادرات 610 کیلوگرمی خاویار پرورشی
مدیرکل دفتر توسعه بازار شیلات ایران یادآور شد: بهمنظور صادرات مجدد میتوان پس از ورود بچهماهیان، بستهبندیهای لازم را انجام داد و صادرات به سایر کشورها را به انجام رسانید.
گلشاهی تأکید کرد: در ششماهه نخست سال جاری 610 کیلوگرم خاویار پرورشی صادر شده است و تا پایان سال جاری نیز پیشبینی میشود که به رقم یک تن برسد.
وی درباره وضعیت خوراک واحدهای پرورشی خاویاری و سایر آبزیان اظهار داشت: در کمبود نهادهها در برههای وجود داشت، اما از آنجا که نهادههای مورد نیاز برای بخش شیلات از گذشته نیز فارغ از کمکهای یارانهای بوده است، بدین ترتیب مشکلات کمتری در این بخش را شاهد بودیم