همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
پایگاه خبری تحلیلی " مطالبه " نصراله ابراهیمی با بیان اینکه سیراف از بنادر تاریخی استان بوشهرمربوط به دوره ساسانیان است اظهار کرد: این بندر کهن در صدر اسلام و قرون 4 و 5 هجری قمری به اوج شکوفایی خود در حاشیه خلیج فارس رسید.
وی با اشاره به اینکه مردمان بندر تاریخی سیراف با کشورهای مختلف از راه دریای خلیج فارس درارتباط بودند تصریح کرد: مردم این بندر با بنادر کانتن چین، بمبئی هند، تانزانیا آفریقا، و بنادر بصره، بحرین، سوهار، و دمام مرآوده تجاری و فرهنگی داشتند.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر از کاوش باستانشناسی در بندر سیراف خبرداد وگفت: برای نخستین بار در 50سال پیش در تاریخ 1963 میلادی هیئت مشترک ایران و انگلیس درمدت 7 سال فعالیتهای باستانشناسی انجام دادند که آثار مهمی از آن بدست آمد.
به گزارش تسنیم، ابراهیمی افزود: حاصل این عملیات باستانشناسی بازار تاریخی سیراف، مسجد جامع، خانههای اعیانی، کارگاه سفال ، حمام و قلعه سیراف است.
وی از شاخصهای بندر تاریخی سیراف را دستکنها عنوان کرد و ابرازکرد: این آثار نشان داد گوردخمههایی در سیراف وجود داشته است که با عنوان استحصال آب از آن استفاده میکردند.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهراز دیگر جاذبههای بندر سیراف را قلعه نصوری دانست و خاطرنشان کرد: این قلعه مربوط به دوره زندیه اوائل دوره قاجار است که یکی از نقاط مهم ایران در آن زمان قلمداد میشده است.
ابراهیمی مساحت بندر تاریخی سیراف را افزون بر 500 هکتار دانست و تصریح کرد: بیش از 40 هکتار از این بندر محوطه باستانشناسی است.
وی یکی از جاذبههای مهم سیراف را وجود کوه و دریا در جوار هم دانست و گفت: بندر تاریخی سیراف همجوار خلیج فارس درجنوب شهرستان کنگان است که نزدیکی فاصله کوه و دریا جاذبهای دلنشین برای طبیعتگردان و تاریخشناسان فراهم کرده است.
این باستانشناس از اجرای مطالعات بازنگری حریم بندر تاریخی سیراف خبرداد و تصریح کرد: بندر سیراف یکی از آثار تاریخی استان بوشهر با قدمتی افزون بر 5 هزار سال امسال طرح مطالعات بازنگری حریم آن اجرا میشود.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهراز ورود 2 جهانگرد به بندر سیراف خبرداد و اظهار کرد: 2 جهانگرد از کشورهای لهستان و فرانسه به همراه دو مترجم برای بازدید امروز وارد سیراف شدند و از جاذبههای این بندر دیدن کردند.
ایراهیمی با بیان اینکه سالانه افزون بر 200تا 300 هزار نفر ازاین بندر دیدن میکنند افزود: ازاین تعداد گردشگر، تعدادی هم توریست از کشورهای بلژیک، فرانسه، ایتالیا، لهستان،ژاپن، کره و تایلند با آگاهی از بندر تاریخی سیراف دراستان بوشهر دیدن میکنند