همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
صادرات ۳۵۰۰ تن ماهی در زنجان
صیاد بورانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، با بیان اینکه بیشترین تولیدات ماهی در شهرستان ماهنشان است، اظهار کرد: بعد از شهرستان ماهنشان شهرستان زنجان در جایگاه رتبه دوم در تولید ماهی در استان قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه مصرف استان زنجان سال گذشته 6.1 دهم کیلوگرم بود که امسال این رقم به 7 کیلوگرم افزایش پیدا کرده است، افزود: در تلاش هستیم که میزان مصرف سرانه ماهی در استان را ارتقا بدهیم و به میزان استاندارد 9.8 کیلوگرم برسانیم.
مدیر امور آبزیان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه امسال حدود 7 هزار تن تولید آبزیان در استان زنجان داشتیم، تصریح کرد: از این مقدار تولیدات آبزی 3 هزارو 500 تن ماهی صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه تولیداتی که در استان زنجان وجود دارد نیاز کامل استان زنجان را فراهم میکند، بیان کرد: در استان زنجان تولیدات مازاد هم وجود دارد که برای استانهای هم جوار و حتی سلیمانیه عراق نیز صادر میشود.
بورانی با بیان اینکه عمدهترین صادرات ماهی استان زنجان به استانهای همجوار تهران، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و در خارج از کشور به سلمانیه عراق است، خاطر نشان کرد: سال گذشته 7 هزار 500 تن ماهی در استان زنجان تولید شده بود.
وی با اشاره به اینکه در دوره پرورش ماهی که در حدود 10 درصد از ماهیها تلف میشوند، گفت: در استان زنجان این عدد به سه درصد کاهش پیدا کرده یعنی در زنجان 97 درصد بازماندگی وجود دارد.
مدیر امور آبزیان جهاد کشاورزی استان زنجان به بیماریهای آبزیان اشاره و اظهار کرد: در ماهیها بیماریهای متفاوتی وجود دارد که عمدترین این بیماریها، بیماریهای ویروسی، باکتریایی، انگلی و قارچی است.
وی افزود: تاکنون در استان زنجان هیچ تلفاتی در اثر بیماری ماهیها وجود نداشته است.
بورانی با بیان اینکه در استان زنجان دو دسته ماهیهای گرم آبی و ماهیهای سرد آبی وجود دارد، بیان کرد: از گونههای گرم آبی کپور ماهیان که بر سه نوع کپور نقرهای، کپور سرگنده و کپور علفخوار هستند در استان پرورش داده میشود.
وی با اشاره به اینکه این سه نوع ماهی به دلیل همزیستی مناسب در یک جا پرورش داده میشود، گفت: وجود زیست مسالمتآمیز این سه نوع ماهی سود اقتصادی بیشتری برای پرورش دهنده دارد.
مدیر امور آبزیان جهاد کشاورزی استان زنجان اظهار کرد: شاخصترین گونههای سرد آبی که در استان زنجان پرورش داده میشود ماهیهای قزل آلای رنگین کمان است