همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
عباسی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بیان اینکه تولید ماهیان زینتی در استان اصفهان به بیش از 54 میلیون قطعه رسید، اظهار کرد: این 54 میلیون قطعه از انواع ماهیان زینتی که در اصفهان تولیدشده یک سوم تولید کشوری را به خود اختصاص داده و طبق گزارشها سازمان شیلات ایران، استان اصفهان رتبه نخست کشوری را دارد.
وی با اشاره به اینکه پرورش ماهیان زینتی تاکنون یک هزار و 200 نفر اشتغالزایی در پی داشته است، افزود: این میزان تولید در بیش از 700 واحد پرورش ماهیان زینتی در 14 شهرستان اصفهان انجام میشود که شهرستانهای کاشان با رتبه اول، اصفهان با رتبه دوم و نجفآباد با رتبه سوم بیشترین تولیدات استان را به خود اختصاص دادهاند.
مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: ماهیان تولید شده در استان بیش از 100 گونه بوده که براساس تولید مثل، شامل ماهیان تخمگذار و زندهزا هستند.
عباسی اضافه کرد: ماهیان زندهزا شامل گوپی، مولی، سوارتیل و پلاتی هستند و تخمگذارها نیز به خانوادههای گلدفیش، باربها، تتراها، فیش لایتها و ماهیهای گورامی بوده که در استان به طور متنوع در آب شیرین تولید میشوند.
وی پرورش ماهیان زینتی را در قالب مشاغل خانگی استان مطرح دانست و بیان کرد: همچنین پرورش ماهیان زینتی بهعنوان یکی از طرحهای اقتصاد مقاومتی نیز که میتواند اشتغالزایی خوبی داشته باشد، مطرح است.
مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه ماهیان زینتی با کمترین میزان آب تولید میشود، خاطرنشان کرد: با توجه به خشکسالی که در استان وجود دارد، با کمترین میزان آب در یک فضای حداقل 100 متری میتوان یک واحد پرورش ماهیان زینتی راهاندازی کرد که یک یا دو نفر اشتغالزایی را به همراه داشته باشد.
وی افزود: یک تولیدکننده با 10 تا 20 میلیون تومان میتواند یک واحد تولید ماهیان زینتی راهاندازی کند، اما نیاز به حمایت تسهیلاتی داشته تا تولید استان را افزایش داده و گونههایی را تولید کنیم که قابل رقابت و صادرات باشند.
عباسی تصریح کرد: در آبان ماه سال جاری توانستیم جشنواره ماهیان زینتی را راهاندازی کنیم که استقبال خیلی خوبی شد و توسط اطلاعرسانی و آموزشهایی که داشت کمک کرد تا اشتغالزایی بیشتری در استان ایجاد شود.
وی پرورش ماهیان زینتی را دارای سه مزیت برتر نسبت به نگهداری سایر حیوانات دانست و افزود: پرورش ماهیان زینتی نسبت به سایر حیوانات تمیز بوده، فضای کمی برای نگهداری نیاز دارند و از همه مهمتر سکوت مطلق ماهیان است سبب ایجاد آرامش زیادی در انسان میشود.
مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای شیلات استان ارتقای بهرهوری مزارع نگهداری ماهیان زینتی است، اظهار کرد: همچنین در تلاش هستیم تا این واحدهای پرورش ماهی را مجهز به بیستمهای جدید برای بهینهسازی مصرف سوخت کرده که نیازمند حمایت مسئولان است.
وی با بیان اینکه در تلاش هستیم شهرک ماهیان زینتی را نیز در استان راهاندازی کنیم، اضافه کرد: پرورش ماهیان زینتی علاقهمندان زیادی دارد و تنها منحصر به ماهی شب عید نیست، بلکه میتواند اشتغالزایی و درآمدزایی بسیاری خوبی داشته باشد