سرانه مصرف آبزیان در گلستان پایین‌تر از سرانه کشوری

دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲  ۰ نظر   ۴۵ بازدید

سرانه مصرف آبزیان در گلستان پایین‌تر از سرانه کشوری
علی اکبر پاسندی در اولین جشنواره طبخ غذای روستایی آبزیان در "شیرنگ" فاضل آباد، ماهی را غذای سلامتی دانست و افزود: هدف از برگزاری این جشنواره‌ها، بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در خانوارهای روستایی استان است.

رحمت محمدی، مسئول شیلات شهرستان علی آبادکتول نیز گفت: در این جشنواره تعداد 150 غذای طبخ شده با ماهی در معرض دید قرار گرفت و بیش از 60 نوع غذا نیز در این جشنواره طبخ شد. در پایان جشنواره، هیات داوران به غذاهای پخته شده امتیاز داده و 24 نفر جوایزی دریافت کردند و به 9 نفر نیز به عنوان برگزیده این جشنواره جوایز نفیسی اهداء شد.

وی اضافه کرد: اولویت انتخاب غذا برای غذاهای پخته شده به روش‌های طبخ سالم مانند بخارپز، فر و آب پز بوده است.

اولین جشنواره طبخ غذای روستایی آبزیان در شیرنگ با همکاری بخشداری کمالان، دهیاری و شورای شیرنگ، مدیریت جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و امور بانوان فرمانداری شهرستان برگزار شد
منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید