همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: فیله وارداتی ماهی تیلاپیا تحت نظارت کامل سازمان دامپزشکی وارد کشور شده و هیچگونه مشکل آلودگی ندارد. | |
حسن اکبری پیش از ظهر امروز با اشاره به واردات فیله این ماهی اظهار داشت: در 6 ماهه نخست امسال حدود 4 هزار و 500تن فیله تیلاپیا با نظارت کامل سازمان دامپزشکی کشور از کشور چین و ویتنام وارد کشور شده که این میزان در کل سال 92 حدود 6 هزار تن بوده است. وی افزود: استقبال مردم از مصرف این نوع ماهی سبب شد واردات آن به کشور در 6 ماهه نخست امسال افزایش داشته باشد، نظارت کامل سازمان دامپزشکی کشور و ناظران شرعی در کشورهای مبدا بر روی فرایندهای صید، فرآوری و حمل تا گمرک کشور مبدا و انجام برخی از آزمایشات مجدد در کشور مقصد نظارت کامل دارند. |
|
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: نمونهبرداری از تیلاپیای پرورشی در محل استخر، محل فرآوری و بستهبندی برای انجام آنالیزهای مربوطه براساس استانداردهای اتحادیه اروپا بهمنظور صدور گواهی بهداشتی انجام میشود.
اکبری با اشاره پرورش تک جنس ماهی تیلاپیا در استان گفت: به زودی پرورش تک جنس ماهی تیلاپیا به صورت پایلوت براساس صورتجلسه تنظیمی با سازمان حفاظت محیط زیست کشور در استان مرکزی آغاز میشود. وی افزود: در تغذیه تیلاپیا به هیچ عنوان از فضولات استفاده نمیشود بلکه جهت باروری آب استخر به منظور تولید گیاهان و جانوران تک سلولی برای تغذیه این ماهی از شیرابه کود شیمیایی یا حیوانی استفاده میشود. مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: کم چرب بودن این ماهی، رشد سریع وگیاه خوار بودن آن از فاکتورهای مناسب این ماهی است که سبب شده از تجمع احتمالی فلزات سنگین، مثل جیوه در بافت ماهی جلوگیری شود. اکبری بااشاره به تغذیه این ماهی گفت:تیلاپیا یک ماهی گرمسیری بوده که بخش عمده تغذیه آن در محیط پرورشی از طریق غذاهای کنسانتره و تغذیه از تولیدات گیاهی و جانوری تک سلولی یا چند سلولی موجود در استخر انجام میشود. |