همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل شیلات وآبزی پروری استان اردبیل گفت:مردم این استان درمصرف ماهی وآبزیان رتبه سوم را دربین استان های کشوربه خود اختصاص داده اند . | |
میرآرمان واعظی درجشنواره طبخ آبزیان خلخال افزود: سرانه مصرف ماهی دراستان اردبیل 7/9 کیلوگرم است که با افزایش 20 درصدی تولید ماهی درسال جاری این میزان یک کیلوگرم افزایش خواهد یافت . وی گفت: درسال گذشته بیش ازهفت هزارتن ماهی ازسطح 400 مزرعه واستخرپرورش ماهی درمناطق مختلف استان تولید وبه بازار مصرف عرضه شده که با اجرای پروژه های دردست اجرا این میزان با 20 درصد افزایش به بیش از9هزارتن تا پایان امسال خواهد رسید . |
|
واعظی اظهارکرد: برغم بالابودن سرانه مصرف ماهی دراستان اردبیل به عنوان یک استان غیر ساحلی، هنوزسرانه مصرف ماهی در این استان نسبت به سرانه جهانی 15 کیلوگرمی فاصله دارد .
اوبیان داشت: سرانه مصرف ماهی دربرخی از کشورهای اروپایی 50 الی 60 کیلوگرم بوده وبا توجه به خواص گوشت ماهی وفواید بسیارآن برای بدن اداره کل شیلات استان اردبیل برای افزایش سرانه مصرف ماهی ونزدیک شدن به سرانه جهانی تلاش می کند . واعظی با تقدیرازهمکاری مسوولان دستگاههای اجرایی ومردم خلخال دربرگزاری نخستین جشنواره پخت آبزیان درخلخال افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ مصرف ماهی ،ارایه شیوه های صحیح پخت ومصرف ماهی ومعرفی تنوع غذاهای درست شده از ماهی وابزیان است . درنخستین جشنواره طبخ آبزیان خلخال که درمحل منطقه نمونه گردشگری ودرکنارچشمه پراب ازناو برگزارشد 26 نفرازبانوان شرکت کننده انواع غذاهای تهیه شده ازماهی ازجمله ماهی شکم پر، کباب میگو، ماهی کبابی شکم پر، میگوسوخاری، فیله ماهی تند، فسنجان ماهی، قلیه ماهی، سمبوسه ماهی کوکوی خاویار، سالاد ماهی ،املت ماهی وکتلت ماهی را درمعرض دید ونمایش عموم قراردادد. درپایان این جشنواره با رای هیات داوران جشنواره خانم ها پروانه ذبیحی، لیلا شکارچی ورباب امیدی به عنوان سه نفربرتراین جشنواره معرفی شدند . |