همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ماهیگیران آستارا و جمهوری آذربایجان به صورت مشترک از رودخانه آستاراچای استفاده میکنند
رودخانه آستاراچای یکی از مهمترین رودهای گیلان به شمار میرود.
رودخانه آستاراچای رود مرزی کوچکی است که در مرز بین ایران و جمهوری آذربایجان واقع شده و در بخش ایران شامل سه شاخه فرعی است که دو شاخه آن از ارتفاعات حیران و یک شاخه دیگر آن از ارتفاعات جنگلی بهارستان جریان میگیرد.
کنارههای این رودخانه از درختان انبوه و بیشهزارها پوشیده شده است و جلوهای زیبا دارد.
ماهیگیران آستارا و جمهوری آذربایجان به صورت مشترک از رودخانه آستاراچای استفاده میکنند.
جمعی از ماهیگیران رودخانه مرزی آستاراچای به نمایندگی از ماهیگیران آستارایی که بیشتر از صیادان حاشیه رودخانه مرزی آستارا هستند در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کردند: حدود 3 هزار نفر مجوز صید از رودخانه مرزی آستارا چای دارند.
این صیادان گفتند که در سال زمان معینی برای ماهیگیری در رودخانه مرزی آستاراچای از طرف مسئولان مربوطه اعلام میشود.
یکی از صیادان به نمایندگی از دیگر ماهیگیرها افزود: از 3 هزار نفر که کارت صیادی از رودخانه مرزی آستارا چای را دارند تنها 700 نفر بومی و ساکن آستارا هستند و بقیه صیادان غیر بومی از دیگر شهرستانها و استانهای همجوار برای ماهیگیری از این رودخانه استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه شغل ابا و اجدادی ما صید از رودخانه آستارایچای است، یادآور شد: به دلیل نزدیکی رودخانه به روستاهای اطراف می دانیم چه هنگام در رودخانه ماهی است.
یکی از مسئولان آستارا نیز که خواست نامش فاش نشود در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: در سالهای گذشته به مرور زمان مجوز دادن به صیادان غیر بومی صادر شده و اکنون غیر بومیها که ساکن آستارا نیستند به مرور کارت صیادی گرفتند و تعداد صیادان غیر بومی چهار برابر بومیان شده است.
وی تصریح کرد: طبق توافق با دولت همسایه آذربایجان در فصل ماهیگیری تنها برای بومیان مرزی رودخانه کارت مجوز صادر شده اما بعد صدور این کارت افزایش یافته است
منبع : خبرگزاری فارس