همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مجری طرح توسعه پرورش ماهی در قفس سازمان شیلات ایران ضمن اشاره بر تاکید وزیر جهادکشاورزی بر تولید اقتصادی و پایدار بخش کشاورزی گفت: پرورش ماهی در قفس تولید اقتصادی و پایدار است که با سرمایه گذاری در این بخش می توان بر توسعه آن اهتمام ورزید
مهدی شکوری در نشست هم اندیشی راهکارهای توسعه پرورش ماهی در قفس که با حضور سرمایه گذاران و متقاضیان پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان برگزار شد و راهکارهای توسعه این صنعت مورد بحث و بررسی قرار گرفت، افزود: به منظور تسریع در روند صدور مجوزها، مکان یابی و اخذ مجوزها از سازمان های ذیربط قبل از واگذاری طرح از سوی متقاضیان و متولیان امر باید صورت گیرد تا هرچه سریع تر این مهم به انجام برسد.
وی تاکید کرد سرمایه گذاران به صنعت پرورش ماهی در قفس به عنوان کار جنبی نگاه نکنند ، صنایع، تجهیزات و نیازمندی های پیشین پرورش ماهی در قفس را ارزیابی و از تجربیات و دانش فنی کشورهای پیشرو در این زمینه استفاده کنند و برای تولید خود برنامه ریزی داشته باشند.
مشاور رییس سازمان شیلات ایران در امور شیلاتی استان هرمزگان نیز برنامه ریزی چهار ساله و فراهم سازی شرایط لازم برای بهبود فضای کسب و کار سرمایه گذاران و تقویم زمانی تولید و خرید تضمینی بچه ماهی ، و بازاریابی را مورد تاکید قرار داد.
معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان نیز خواستار شد دستگاه های همکار و صادر کننده مجوزهایی نظیر محیط زیست ، دامپزشکی ، بنادر و دریانوردی و سازمان منطقه آزاد قشم و بانک های عامل تعامل بیشتری با سرمایه گذاران داشته باشند تا روند صدور مجوزهای فعالیت و تسهیلات بانکی آنان تسریع یابد.
براساس این گزارش، در حال حاضر در استان هرمزگان، سه سرمایه گذار با مشارکت سرمایه گذاری و دانش فنی کشورهای صاحب صنعت و پیشرو با ظرفیت 31 میلیون بچه ماهی در حال اجرای طرح مرکز تکثیر ماهیان دریایی هستند و پنج متقاضی پرورش ماهی در قفس نیز موافقت اصولی با ظرفیت 2 هزارتن را از شیلات استان هرمزگان دریافت کردند
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی